OnlyFans model laat tieten zien bij UFC event: 'Zaal uitgezet' Nieuws
Nieuws

OnlyFans model laat tieten zien bij UFC event: 'Zaal uitgezet'

OnlyFans model laat tieten zien bij UFC event: 'Zaal uitgezet'

Een incident bij een recent UFC-evenement zorgt voor beroering. Het Australische OnlyFans model Hayley Davies werd door beveiliging uit de zaal verwijderd nadat ze herhaaldelijk haar borsten had ontbloot.

Davies, die bekend is om haar expliciete content op sociale media, plaatste zelf beelden van het incident online. Hierop is te zien hoe ze meerdere keren haar borsten toont aan het publiek. In de video klaagt ze na verwijdering door de beveiliging: "Ik kan niet geloven dat ik hiervoor uit de UFC ben gegooid."

Strategie of incident?

Het is niet ongebruikelijk dat makers van expliciete content online stunts uithalen om zichzelf te promoten. In 2019 zorgde social media influencer Kinsey Wolanski al voor opschudding door tijdens de finale van de Champions League het veld op te rennen in bikini, enkel gekleed in de naam van een website.

Ook Julia Rose, voormalig vriendin van YouTuber Jake Paul, zorgde voor beroering door tijdens een World Series honkbalwedstrijd haar borsten te ontbloten.

Fans over de schreef?

Het incident van Davies is niet het enige voorbeeld van ongepast gedrag van fans bij sportevenementen. Onlangs ging een ijshockeyfan viral nadat ze haar borsten ontblootte tijdens een wedstrijd. De vrouw, bekend onder de naam Kate, reageerde op de online commotie met een grove scheldkanonade. In een online bericht schreef ze: "

Ik heb lang nagedacht over wat ik wilde zeggen. Aan iedereen wil ik zeggen: je kunt de meest perfecte, goddelijke persoon op aarde zijn - kittens redden uit een rivier, noem maar op - er zal altijd iemand zijn die je haat. Uiteindelijk was ik dronken, heb ik mijn tieten laten zien bij een Oilers-wedstrijd en ben ik viral gegaan. So what? Go Oilers."

Discussie over gepast gedrag

De incidenten bij de UFC- en ijshockeywedstrijd leiden tot discussie over gepast gedrag van fans bij sportevenementen. Gaat het om weloverwogen acties ter promotie of om ongepast gedrag onder invloed? De meningen zijn verdeeld. Eén ding is zeker: de incidenten zorgen voor veel online aandacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws