Bekende rapper verliest fors bedrag na weddenschap op bokswedstrijd Joshua vs Ngannou Nieuws
Nieuws

Bekende rapper verliest fors bedrag na weddenschap op bokswedstrijd Joshua vs Ngannou

Bekende rapper verliest fors bedrag na weddenschap op bokswedstrijd Joshua vs Ngannou

De Canadese rapper Drake staat bekend om zijn liefde voor sport en het plaatsen van grote weddenschappen op high-profile gevechten. Zijn meest recente gokavontuur, waarbij hij maar liefst $615.000 inzette op Francis Ngannou tegen Anthony Joshua, pakte echter niet goed uit.

De wedstrijd, die plaatsvond in Saudi-Arabië, eindigde in een sensationele overwinning voor Joshua, waardoor Drake een aanzienlijk bedrag misliep.

Drake's beruchte weddenschap

Anthony Joshua en Francis Ngannou stonden tegenover elkaar in een bokswedstrijd die veel aandacht trok. Joshua, een voormalig UFC-kampioen, slaagde erin Ngannou al in de eerste ronde naar de grond te werken. In de tweede ronde zette hij zijn overwinning kracht bij met een verwoestende rechterhand die Ngannou knock-out sloeg. Deze overwinning brengt Joshua dichter bij zijn doel om voor de derde keer zwaargewicht wereldkampioen te worden.

Drake, een fervent fan van vechtsporten, had zijn zinnen gezet op een overwinning van Ngannou. Met een inzet van $615.000 hoopte hij op een grote uitbetaling. Echter, het lot besliste anders, en met de nederlaag van Ngannou ging ook Drake's hoop op een winst van $1.9 miljoen in rook op. Dit is niet de eerste keer dat Drake een grote weddenschap verliest; zijn trackrecord op het gebied van sportweddenschappen is verre van indrukwekkend.

De 'Drake vloek'

De zogenaamde 'Drake Vloek' is inmiddels een bekend fenomeen in de sportwereld. Drake heeft in het verleden meerdere grote weddenschappen verloren, waaronder een gok van meer dan een half miljoen pond op Sean Strickland tijdens UFC 297 en een verlies van £430.000 toen Israel Adesanya onverwachts verloor van Strickland.

Zelfs zijn weddenschap op Logan Paul tegen Dillon Danis, die resulteerde in een diskwalificatie en een massale vechtpartij, kon de vloek niet doorbreken.

Het gokgedrag van een superster

Drake's passie voor het gokken op sportevenementen en gevechten laat zien hoezeer hij betrokken is bij de sportwereld. Ondanks zijn frequente verliezen, blijft hij grote bedragen inzetten, van de Super Bowl tot de UFC en zelfs het wereldkampioenschap voetbal.

Zijn recente verlies bij de wedstrijd tussen Ngannou en Joshua is slechts het laatste hoofdstuk in een reeks van gokavonturen die zelden in zijn voordeel uitpakken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws