Omstreden vechter TRAPT rivaal in 47 sec 'KO' (video) Nieuws
Nieuws

Omstreden vechter TRAPT rivaal in 47 sec 'KO' (video)

Omstreden vechter TRAPT rivaal in 47 sec 'KO' (video)

Bachir Fakhouri, de Britse Bare Knuckle bokser die in 2019 de Nederlandse vechter Hubert Geven liet zitten voor een gevecht, scoorde gisteravond een dikke knockout. Tijdens het Contenders evenement in Londen trapte Fakhouri zijn rivaal binnen 47 seconden KO.

Met een head-kick trapte Fakhouri zijn rivaal Kent Rose naar het canvas, de veelzijdige Fakhouri die naast kickboksen ook een blote vuist bokser is, deed dit binnen 47 seconden. In 2019 kwam Fakhouri negatief in het nieuws toen hij de Nederlandse vechter Geven liet zitten.

Bijna matten

Fakhouri kwam niet door de weging heen, stuurde oude foto's om de boel te misleiden en werd gesnapt met eten en cola terwijl hij af moest vallen. Dit leidde destijds tot een flinke ruzie tussen Geven en Fakhouri die op video werd vastgelegd. Geven viel vooral over het feit dat hij zich had voorbereidt terwijl Fakhouri de boel misleidde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws