VIDEO: Bare Knuckle vechter Hubert Geven in backstage ruzie Nieuws
Nieuws

VIDEO: Bare Knuckle vechter Hubert Geven in backstage ruzie

VIDEO: Bare Knuckle vechter Hubert Geven in backstage ruzie

Het liep even uit de hand afgelopen weekend na de weging voor het BKB event in Londen.

De Nederlandse Blote Vuist Bokser Hubert Geven zag zijn debuut in Engeland aan zijn neus voorbij gaan toen bleek dat zijn tegenstander te zwaar was. Geven was zo schappelijk om zijn tegenstander, Bachir Fakhouri het voordeel van de twijfel te geven en gunde hem een aanzienlijke tijd om toch nog op gewicht te komen.

ZIE OOK >> Hubert Geven maakt blote vuist debuut in Londen

Tot ieders grote verbazing bleek Fakhouri na de gegunde tijd nog eens te zijn aangekomen in plaats van afgevallen, met een verschil van 2 kilo. De trainer en coach van Geven verteld dat zij Fakhouri betrapten terwijl hij een flesje cola naar binnen gooide, een pure suiker en calorie bom.

De boel in de zeik nemen

Ook bleek Fakhouri een oude foto van zich zelf te hebben gestuurd terwijl hij in een sauna zat om zijn gewicht te verminderen. Einde verhaal het gevecht ging niet door, echter liep het achter de schermen even uit de hand. Het tafereel werd op video vastgelegd. Fakhouri werd gediskwalificeerd.

Geven gaat door de diskwalificatie automatisch door naar zijn volgende gevecht in het 8-man toernooi. Deze zal in november plaatsvinden. Echter had Geven deze liever strijdend bereikt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws