Nieuwe datum rematch Joshua tegen Usyk: 'Monster clash'
Home / Nieuws / Nieuwe datum rematch Joshua tegen Usyk: ‘Monster clash’

Nieuwe datum rematch Joshua tegen Usyk: ‘Monster clash’

Nieuwe datum rematch Joshua tegen Usyk: 'Monster clash'

Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk rematch titelgevecht heeft nieuwe datum. Het zwaargewicht duo zal elkaar in juli voor de tweede keer zal ontmoeten. Usyk versloeg Joshua vorig jaar september via een unaniem besluit in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen.

Met het verslaan van Joshua claimde Usyk de WBA super, IBF en WBO zwaargewicht wereldtitels. De geplande rematch leek twijfelachtig nadat Usyk was teruggekeerd naar zijn geboorteland Oekraïne om zijn land te helpen verdedigen tegen de binnenvallende Russische troepen.

Maar de rematch zal toch plaats te vinden nu Usyk zich in Engeland bevindt om zich voor te bereiden op de monster clash. Terwijl 25 juni was besproken door de promotors van het gevecht, hebben bronnen Fight Freaks Unite verteld dat het gevecht nu is gepland voor 23 juli.

Groots gevecht

Usyk’s promotor Krassyuk had vorige maand tijdens een gesprek met de BBC op een mogelijke datum voor eind juni voor het gevecht gezinspeeld. Het gevecht is nu in plaats daarvan gepland voor juli. Joshua’s promotor Eddie Hearn en Krassyuk zouden nu werken aan het bevestigen van een locatie voor de geplande rematch.

Saudi-Arabië is besproken als een mogelijke locatie, waarbij Joshua eerder zijn titel in 2019 had teruggewonnen toen hij Andy Ruiz Jr versloeg in hun rematch. Berichten dat het gevecht in Saoedi-Arabië zou kunnen plaatsvinden, hebben weerstand gekregen van boksfans, die de beslissing om de rematch buiten het Verenigd Koninkrijk te laten plaatsvinden afkeurden.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page