'Softy!' Sterkste man wil tegen Engste man knokken Nieuws
Nieuws

'Softy!' Sterkste man wil tegen Engste man knokken

'Softy!' Sterkste man wil tegen Engste man knokken

Hafthor Bjornsson maakte eerder dit jaar furore toen hij tijdens een bokswedstrijd in Dubai een vriend versloeg die gaandeweg zijn rivaal werd, Eddie Hall.

De Sterkste man bokste een aantal rondes tegen Hall en werd uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen, nadat hij Hall twee keer had neer geslagen. 'S Werelds engste man Martyn Ford is al heel lang een vriend van Hall en begon snel campagne te voeren om tegen Bjornsson te boksen.

Ford zag zijn komende bokswedstrijd tegen de Iraanse Hulk eind deze maand in het water vallen. De Iraniër trok zich terug en nu ziet Bjornsson het wel zitten tegen Ford. Bjornsson heeft enige ervaring in de ring en won drie gevechten en stond zelfs tegenover ex-WBO Europees licht-zwaargewicht kampioen Steven Ward in januari 2021.

Hij heeft het niet

,,Naar mijn mening zijn Martyn Ford of Mariusz Pudzianowski (Poolse sterkste man. red), het meest logisch", zegt Bjornsson. ,,Ik heb ergens gelezen dat Pudzianowski alleen MMA wil doen, hij vecht nu al meer dan tien jaar en heeft veel meer ervaring dan ik, dus hij zou geen probleem moeten hebben om tegen een ​​man als mij te boksen."

Ford deelde ook zijn gedachten over een gevecht met Bjornnson; ,,Zoals ik al zei over zijn gevecht met Eddie, ik had zoiets van, ik denk dat Bjornnson te soft is. Ik denk dat hij dat gewoon niet in zich heeft." Aangezien Ford nu een nieuw management achter zich heeft, zal het zeker interessant zijn om te zien of hij tegen de veel jongere (33) Bjornsson gaat boksen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws