'Niet zeiken, je viel in slaap!' Khabib los op rivaal Nieuws
Nieuws

'Niet zeiken, je viel in slaap!' Khabib los op rivaal

'Niet zeiken, je viel in slaap!' Khabib los op rivaal

Khabib Nurmagomedov bekritiseert Justin Gaethje over diens titelkans en het laten liggen van het UFC-kampioenschap. 'Je had de kans om kampioen te worden, maar je viel in slaap', zegt de Rus.

De voormalige UFC lichtgewicht kampioen Khabib ging gisteren los op Justin Gaethje vanwege diens oproepen voor een titelkans in de nasleep van UFC 268 afgelopen weekend. Khabib mengde zich in het commentaar gedeelte van een ESPN Instagram-post.

De Rus bekritiseerde Gaethje voor zijn recente winst en spotte met het idee, dat Gaethje de meest verdienstelijke uitdager, voor de winnaar van UFC 269's aanstaande lichtgewicht titelgevecht tussen Charles Oliveira en Dustin Poirier zou moeten zijn.

Niet zeuren

,,In de laatste 8 gevechten ben je 3 keer verslagen. Je had de kans om kampioen te worden, maar je viel in slaap”, schreef Nurmagomedov refererend aan het gevecht in oktober 2020 waar hij Gaehtje uitschakelde. Khabib nam gelijk van de gelegenheid gebruik om Islam Makhachev naar voren te schuiven als kanshebber voor een titelgevecht.

,,Islam is bezig met de 9 overwinningen, 3 gevechten in 2021. Houd gewoon je mond en geef toe dat de islam deze titelkans verdient, niet jij.” Khabib sloot zijn MMA- carrière af met een gevecht tegen Gaethje waar hij de Amerkiaan bewusteloos kneep.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws