Nieky Holzken belooft Jake Paul pak slaag! 'Hij durft toch niet' Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken belooft Jake Paul pak slaag! 'Hij durft toch niet'

Nieky Holzken belooft Jake Paul pak slaag! 'Hij durft toch niet'

Nieky Holzken een van de beste kickboksers wil Jake Paul wel even laten zien hoe het is om tegen echte knokker de ring in te gaan.

Na Jake Paul's recente overwinning op Nate Diaz afgelopen weekend, is de discussie over de kwaliteit van zijn tegenstanders opnieuw opgelaaid. Hoewel Paul geprezen wordt voor zijn vastberadenheid om de wereld van het boksen te betreden en voor zijn mediavaardigheden, hebben critici beweerd dat hij vooral 'B-vechters' uitdaagt en dat hij de echte toppers in de bokswereld vermijdt.

Nieky Holzken belooft Jake Paul pak slaag! 'Hij durft toch niet'

Jake Paul is geen echte bokser

In dit kader heeft Nieky Holzken, een gerenommeerde kickbokser met een rijke geschiedenis van successen, besloten om zich in het gesprek te mengen. Holzken heeft op Instagram een uitdaging aan Jake Paul gestuurd, waarbij hij belooft om binnen 4 ronden een Knock-out tegen hem te behalen. In een provocerend bericht daagde Holzken Paul uit en voegde eraan toe: "Hij durft toch niet".

Nieky Holzken staat bekend om zijn explosieve stijl en uitstekende technische vaardigheden in het kickboksen. Met meerdere wereldtitels op zijn naam heeft hij bewezen dat hij een formidabele tegenstander is in de ring.

Zijn uitdaging aan Jake Paul voegt een nieuwe dimensie toe aan de discussie over de kwaliteit van Paul's tegenstanders en zijn bereidheid om het op te nemen tegen gerenommeerde vechters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws