Nep foto's kosten Iraanse Hulk de kop: 'Dit is mijn zoon niet' Nieuws
Nieuws

Nep foto's kosten Iraanse Hulk de kop: 'Dit is mijn zoon niet'

Nep foto's kosten Iraanse Hulk de kop: 'Dit is mijn zoon niet'

Sajad Gharibi is niet blij, de man met de bijnaam de Iraanse Hulk die tegen de engste man gaat vechten op 30 april blijkt het slachtoffer van nep zijn eigen foto's. Deze kosten zelfs het contact met zijn ouders.

Eerder huilebalkte de inmiddels mini Hulk dat zijn ouders hem verstoten hebben. De aanleiding leek de duw die hij kreeg op de staredown voor zijn gevecht tegen Martyn 'De engste man' Ford. Papa en mama Hulk kregen de beelden onder ogen en verklaarde hun zoon niet te herkennen.

,,Ik kan mijn familie niet bellen. Toen ik terugkeerde naar Iran, ging ik niet naar mijn familie", legde Gharibi uit aan de interviewer en barstte in tranen uit. ,,Ik kan het niet. Ik kan niet met mijn vader praten. Toen ik met mijn moeder sprak, zei ze: 'De persoon die ik in de video zag, was niet mijn zoon, mijn zoon is veel sterker dan dit."

Te erg

Dit alles lijkt niet alleen te komen door de duw van Ford waarbij Gharibi een eind door de zaal vloog, maar juist de gemanipuleerde foto's van diens imposante lichaam. Op de foto's ziet de Hulk er uit als een ware reus, in het echie als een kabouter op steroiden.

,,Sommigen familieleden zeggen dat ik betaald wordt om te verliezen. Het doet mijn hart pijn. Hoe kan je dat zeggen? Hoe kan ik niet aan uitspraken denken? Hoe kan ik slapen? Hoe kan ik rusten? Ik voel me persoonlijk erg slecht. Ik kan niet slapen, maar ik slik slaappillen", aldus de Hulk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws