Nederlandse fans opgelet: 'Geheel UFC 300 event gratis te zien' Nieuws
Nieuws

Nederlandse fans opgelet: 'Geheel UFC 300 event gratis te zien'

Nederlandse fans opgelet: 'Geheel UFC 300 event gratis te zien'

In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 april biedt Discovery+ een unieke kans om de Early Prelims van UFC 300 te bekijken, normaal exclusief beschikbaar op UFC Fight Pass.

Vanaf middernacht zijn topgevechten zoals die van Cody Garbrandt en Jim Miller live te volgen. Dit is een zeldzame gelegenheid om vechters van dit kaliber zo vroeg op de avond te zien strijden. En gratis voor Discovery+ abonnees.

Hoogtepunten van de Early Prelims

De gevechten beginnen met een top wedstrijd tussen voormalig kampioenen Deiveson Figueiredo en Cody Garbrandt. Andere hoogtepunten zijn de gevechten tussen Bobby Green en Jim Miller, Jéssica Andrade tegen Marina Rodriguez. Jalin Turner die het opneemt tegen Renato Moicano.

  • Deiveson Figueiredo vs. Cody Garbrandt 
  • Bobby Green  vs. Jim Miller
  • Jéssica Andrade vs. Marina Rodriguez 
  • Jalin Turner vs. Renato Moicano

De opmaat naar meer actie

Na de Early Prelims gaat het evenement verder met de Prelims om 02:00 uur, waar opnieuw drie voormalige kampioenen hun opwachting maken. Om 03:00 uur biedt de Nederlandse Preview Show, live vanuit de T-Mobile Arena in Las Vegas, een exclusieve blik op wat nog komen gaat.

Het Hoogtepunt van UFC 300

Om 04:00 uur begint het hoofdprogramma. Alex Pereira, Jamahal Hill, Zhang Weili, en Yan Xiaonan strijden om de officiële UFC-titels. De avond begint met een spannend gevecht tussen Justin Gaethje en Max Holloway. Waarbij de titel “Baddest Mother Fucker” op het spel staat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws