Nederlands boksteam gekleed door kledingmerk Oger en Van den Assem schoenen! Nieuws
Nieuws

Nederlands boksteam gekleed door kledingmerk Oger en Van den Assem schoenen!

Nederlands boksteam gekleed door kledingmerk Oger en Van den Assem schoenen!

Oger Rotterdam en Van den Assem schoenen kleden Nederlands Boksteam

Nederlands boksteam gekleed door kledingmerk Oger en Van den Assem schoenen!

Zondag 12 november a.s. is het zover het Nederlandse boksteam bokst dan in de Cruise-terminal in Rotterdam tegen de Cubaanse topboksers. OGER Rotterdam, en Van den Assem schoenen besloten de Nederlandse boksers en begeleiders aan te kleden, dit is ogelijk gemaakt door de Stichting Gladiatoren aan de Maas!

Olympische deelnemers maken deel uit van Nederlandse boks ploeg

Het boksteam bestaat uit Enrico Lacruz (60 kg), Peter Müllenberg (81 kg), Roy Korving (91 kg), Max van der Pas (75 kg), Stanley Koemans (91+ kg), Artjom Kasparian (81 kg) en Delano James (69 kg). Ook Nouchka Fontijn zilveren medaille-winnares tijdens de Olympische Spelen in Rio in 2016 komt in de ring in actie, en wel tegen een sterke buitenlandse tegenstander. Hennie van Bemmel (bonds-coach) en Abdul Fkiri (Dames- en assistent-coach), hebben de leiding over het team.

Goed bezocht evenement

De interland Nederland-Cuba is onderdeel van het tweedaagse World Port Boxing dat op zaterdag 11 en zondag 12 november wordt gehouden. Op zaterdag vindt het evenement “Gladiatoren aan de Maas” plaats. Het programma op de zaterdag is reeds maanden uitverkocht. Ook de VIP-tafels voor zondag zijn uitverkocht. Er is een beperkt aantal losse kaarten beschikbaar, waarvoor de verkoop binnenkort van start gaat. World Port Boxing staat hoog op de jaarlijkse sportagenda van Rotterdam Topsport.

Bron: Nederlandse boksbond

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws