Nate Diaz verdiende aan gevecht met Jake Paul meer dan in zijn hele vechtsport carrière Nieuws
Nieuws

Nate Diaz verdiende aan gevecht met Jake Paul meer dan in zijn hele vechtsport carrière

Nate Diaz verdiende aan gevecht met Jake Paul meer dan in zijn hele vechtsport carrière

Nate Diaz heeft mogelijk meer verdiend met zijn bokswedstrijd tegen Jake Paul dan tijdens zijn hele UFC en MMA vechtsport carrière.

Afgelopen weekend stond Nate Diaz tegenover Jake Paul in zijn professionele boksdebuut. Hoewel het ogenschijnlijk een succesvol evenement was, kwam Diaz tekort en trok Paul aan het langste eind met een vrij eenzijdige beslissing.

Na de wedstrijd leek de voormalige UFC-ster echter in goede stemming te zijn. Hij mocht dan wel tekort zijn geschoten tegen 'The Problem Child', maar hij heeft zeker een show neergezet, en hij zal hier bijzonder goed voor betaald worden.

Zoveel geld verdiende Nate Diaz nog nooit

Volgens een rapport van Bloody Elbow zal de veteraan de grootste betaling van zijn leven ontvangen, ver boven wat hij eerder heeft verdiend. Zach Rosenfield, een vertegenwoordiger van Real Fight Inc., sprak met Bloody Elbow over enkele van de fijnere details van de overeenkomst die Diaz heeft gesloten. Hij had eerder opgemerkt dat Diaz een bedrag zal ontvangen met acht cijfers, net zoals bij Paul het geval is.

De overeenkomst is blijkbaar gestructureerd op een manier die "zeer vergelijkbaar is met die van een topbokser". Volgens de schattingen van Nash heeft Diaz tussen de $15 miljoen en $20 miljoen verdiend in MMA - en als het goed verkocht wordt via PPV, kan dat bedrag wel eens worden overtroffen.

120 claps
9 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws