Nate Diaz uitgedaagd door vrouwelijke bokser! 'Promotor bang om vermoord te worden' Nieuws
Nieuws

Nate Diaz uitgedaagd door vrouwelijke bokser! 'Promotor bang om vermoord te worden'

Nate Diaz uitgedaagd door vrouwelijke bokser! 'Promotor bang om vermoord te worden'

Eddie Hearn smeekt UFC-legende Nate Diaz "vermoord me niet" na recente opmerkingen Hearn heeft onlangs kritiek geleverd op Diaz's bokswedstrijd tegen Jake Paul en zijn opmerkingen vielen niet in goede aarde bij de UFC-legende, die beloofde om iedereen op zijn Matchroom-boxing rooster te vernietigen.

Eddie Hearn heeft Nate Diaz gesmeekt om hem niet iets aan te doen nadat de promotor kritiek had geuit op zijn recente gevecht tegen Jake Paul. UFC-legende Diaz kwam eerder deze maand tekort bij zijn boksdebuut, toen hij werd neergeslagen op weg naar een eenzijdige nederlaag op punten tegen Paul. Het gevecht was een groot succes, aangezien Paul beweerde dat het 500.000 pay-per-view aankopen had opgeleverd. Ondanks dat Hearn het evenement als geheel prees, was de baas van Matchroom Boxing niet onder de indruk van het eigenlijke gevecht.

Nate Diaz dreigt iedereen te slopen

Hearn's opmerkingen vielen niet in goede aarde bij Diaz, die reageerde met een tweet: "Eddie Hearn, ik zal al jouw vechters verslaan. Lichtgewicht, middengewicht, zwaargewicht, elk gewicht, ze zullen allemaal vernietigd worden. Tenzij het een compliment is, houd mijn naam dan uit je mond, anders krijg jij het ook, en vechters, controleer je promotor zodat hij jullie niet laat slopen."

Hearn maakte een grapje dat hij bang is dat Diaz hem de volgende keer dat ze elkaar persoonlijk zien zal vermoorden, en vertelde aan Boxing Social: "Als Nate Diaz me ziet, vermoord me dan alsjeblieft niet. Erg angstaanjagend, waarschijnlijk enger dan John Fury. Op een schaal van tien, waarbij tien het meest bang is, twaalf. Ze vroegen me wat ik vond van Jake Paul vs Nate Diaz en ik zei, als evenement, ongelooflijk. Maar wat betreft de bokskwaliteit, echt zwak", zegt Hearn.

Sandy Ryan wil boksen tegen Nate Diaz

"Ik denk niet dat je bedreigd of gestraft moet worden voor het geven van je mening over een gevecht. Ik ben een grote fan, echt waar, ik ben een grote fan van Nate Diaz, hij is een zeer goede bokser, maar ik promoot enkele van de beste pond-voor-pond boksers ter wereld. Ik zeg niet dat hij niet kan boksen, maar hij kan niet op dat niveau boksen."

Hearn zei dat wereldkampioen bij de vrouwen in het weltergewicht, Sandy Ryan, tot nu toe de enige van zijn vechters is die naar voren is gekomen en de uitdaging van Diaz heeft geaccepteerd. "Hij zei dat hij tegen een van mijn vechters van weltergewicht tot zwaargewicht zou vechten en ik heb tot nu toe maar één verzoek gehad. Sandy Ryan zei dat ze het zou doen, zij is de enige die zich tot nu toe heeft aangemeld, maar natuurlijk vecht ze tegen Jessica McCaskill," voegde hij eraan toe.

Diaz heeft een MMA-revanche tegen Paul geaccepteerd na zijn nederlaag, maar is sindsdien teruggekomen op een mogelijk kooigevecht door te tweeten: "Nee, we boksen." Paul heeft erop aangedrongen dat als zijn rematch met Diaz niet doorgaat, hij een tweede gevecht zal aangaan met Tommy Fury, die Paul in februari zijn eerste professionele nederlaag toebracht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws