Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! 'Knokken of niet?' Nieuws
Nieuws

Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! 'Knokken of niet?'

Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! 'Knokken of niet?'

Nate Diaz reageert op Conor McGregor's oproep aan Artem Lobov om te komen vechten. Diaz blijkbaar nieuwsgierig of Lobov zou komen opdagen gooide wat extra kolen op het vuur.

De inmiddels ex UFC-vechter Nate Diaz volgt het geschil tussen Conor McGregor en Artem Lobov. Waarvan het lijkt dat deze niet snel zal eindigen. Nadat Lobov een juridische procedure was begonnen tegen McGregor voor een aandeel in Proper No. Twelve whisky, werd onthuld dat hij ook probeerde McGregor en zijn vader aan te klagen wegens smaad.

McGregor was er wel

In inmiddels verwijderde tweets twitterde McGregor: "Artem probeert mij en mijn vader nu ook aan te klagen wegens laster ahahaja oh heer, god zegene". Daarna keerde hij terug naar Twitter en plaatste een sindsdien verwijderde spraakbericht, waarin hij Lobov opriep om de juridische geschillen in de sportschool te beslechten.

“Dit is een oproep aan Artem ‘The Fucking Fairy’ Lobov. Ik daag je uit voor een gevecht vanavond, 22.30 uur. Ik zie je bij SBG Concorde en we zullen voor de hele boel vechten. Ik zie je vanavond. " Het lijkt erop dat McGregor zijn aanbod in feite serieus nam door zelf bij SBG Concorde te verschijnen in afwachting van Lobov. En plaatste een bericht dat hij er was en wachtte.

Een man die geïnteresseerd was in het al dan niet plaatsvinden van het gevecht bij SBG was Nate Diaz die tweemaal tegen McGregor in de UFC kooi stond: "Dus zal Artem komen opdagen voor het grote gevecht of zo?", vroeg deze zich af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws