Nate Diaz en Jorge Masvidal gaan op Hype Tour voor bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Nate Diaz en Jorge Masvidal gaan op Hype Tour voor bokswedstrijd

Nate Diaz en Jorge Masvidal gaan op Hype Tour voor bokswedstrijd

Fans van vechtsporten kunnen zich verheugen op een flinke dosis Nate Diaz en Jorge Masvidal samen in dezelfde ruimte.

De UFC-veteranen kondigden maandag op hun Instagram-pagina's aan dat ze deelnemen aan een vier steden tellende "Baddest Tour" voorafgaand aan hun bokswedstrijd.

Van Las Vegas naar Los Angeles, locaties en data

De eerste stop op de Diaz vs. Masvidal promotionele tour is deze vrijdag in Zouk Nightclub bij Resorts World in Las Vegas. Daarna gaat het verder op 16 april in Palladium Times Square in New York, gevolgd door 17 april in Pier 5 at Bayside in Miami, om te eindigen op 19 april in The Novo Theater in Los Angeles. Alle vier evenementen zijn openbaar toegankelijk.

Diaz en Masvidal gaan 10 ronden boksen tegen elkaar op 1 juni in Kia Forum in Inglewood, Californië. Het is een rematch van hun eerste BMF-titelgevecht dat in november 2019 op UFC 244 plaatsvond, welke Masvidal won door technische knock-out in de derde ronde vanwege een snee boven Diaz' oog.

De herkansing

Diaz (38) komt van een unanieme nederlaag op punten tegen Jake Paul in hun bokswedstrijd afgelopen augustus. Het was Diaz' eerste wedstrijd sinds hij de UFC verliet na zijn laatste optreden in de promotie, een overwinning op Tony Ferguson, in september 2022 op UFC 279.

Masvidal (39) heeft niet meer gevochten sinds hij vorig jaar april verloor van Gilbert Burns op UFC 287, waarmee hij een reeks van vier nederlagen op rij voor zijn kiezen kreeg. Masvidal kondigde daarna aan dat hij met MMA pensioen ging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws