Nabil Haryouli: 'Meest dominante opkomst in kickboksen en MMA' Nieuws
Nieuws

Nabil Haryouli: 'Meest dominante opkomst in kickboksen en MMA'

Nabil Haryouli: 'Meest dominante opkomst in kickboksen en MMA'

Nabil "Tyson" Haryouli wordt gezien als wellicht het grootste talent in de Nederlandse vechtsportscene. Deze Marokkaans-Nederlandse Enfusion vechter heeft zich ontpopt als een van de meest veelzijdige vechters met een veelbelovende toekomst.

Na een indrukwekkende carrière in het kickboksen, maakte Haryouli de overstap naar Mixed Martial Arts (MMA), waar hij eveneens domineert over zijn tegenstanders.

Geruchten over een overstap naar UFC

Terwijl verschillende voormalige Enfusion vechters hun weg vinden naar Glory Kickboxing, gonst het van de geruchten dat Haryouli mogelijk de overstap maakt naar de Ultimate Fighting Championship (UFC), de grootste MMA-organisatie ter wereld.

Deze mogelijke overstap zou een significante stap betekenen in zijn carrière en hem op het wereldpodium plaatsen.

Naam Nabil "Tyson" Haryouli
MMA Record 4-0
Nationaliteit Marokkaans🇲🇦 / Nederlands🇳🇱
Leeftijd 24 jaar
Voormalig Kickbokser
Afwerkingspercentage 100% (4 KO/TKO)
Eerste ronde afwerkingen 4
Kickboksen Prestaties
Gevechten 29
Winsten 28
Verliezen 1
Knock-outs 19

Haryouli's leven buiten de ring

Naast zijn succesvolle vechtcarrière is Haryouli ook actief als acteur. Hij had een rol in de populaire serie Mocro Maffia, wat zijn veelzijdigheid buiten de vechtsportarena benadrukt. Daarnaast runt hij een tandartsenpraktijk in Voorburg, wat aantoont dat hij zijn talenten op meerdere vlakken inzet.

De vraag die in de lucht hangt is niet óf, maar wanneer Haryouli zal doorbreken op het wereldpodium, gezien zijn indrukwekkende vaardigheden en veelzijdige achtergrond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws