M*therfucker! Moeder Woodley ontplofte na 'KO' zoon (video)
Home / Nieuws / M*therfucker! Moeder Woodley ontplofte na ‘KO’ zoon (video)

M*therfucker! Moeder Woodley ontplofte na ‘KO’ zoon (video)

Tyron Woodley’s moeder ontplofte zowat letterlijk toen haar werd gevraagd wat er mis ging afgelopen zaterdag in de herkansing tegen Jake Paul. Zoon Tyron hoopte zijn eerdere verlies te wreken maar ging bruut onderuit.

Voormalige UFC-vechter Woodley en YouTube ster Paul waren eerder deze zomer in Cleveland met elkaar de strijd aangegaan in een spraakmakende bokswedstrijd. Waarbij Jake als overwinnaar uit de bus kwam door middel van een split decision.

Het verlies was even verbazend als controversieel doordat gesuggereerd wordt dat Woodley expres neer ging na een signaal van Paul. Dat gezegd hebbende werd Deborah de moeder van Woodley gevraagd wat zij van het verlies vond en ging compleet uit haar plaat (lees verder onder tweet).

Wat ging er fout met jou?

,,Wat ging er vanavond mis voor Tyron Woodley?”, vroeg een reporter aan Deborah. ,,Wat zei je?”, reageerde mama Woodley. ,,Wat is er vanavond met hem misgegaan?”, vroeg de verslaggever opnieuw. ,,Wat denk je verdomme, motherfucker?! Wat ging er mis met jou?”, riep Deborah zwaar geïrriteerd terug.

Woodley probeerde een verlies van vijf gevechten te overwinnen toen hij voor de tweede keer terugkeerde naar de ring tegen Paul. ‘De UFC’er had zijn MMA-carrière beëindigd met vier opeenvolgende nederlagen in de Octagon. Tegen Paul wilde het ook niet lukken en nu is zijn moeder ook nog eens zwaar pissed. Dat worden geen fijne feestdagen voor de Amerikaan.

Bekijk ook

Akelig ventje geklapt na uitdagen! 'Nooit meer zeggen' (video)

Akelig ventje geklapt na uitdagen! ‘Nooit meer zeggen’ (video)

Voor hij het wist werd hij onderuit gemept en ging nokkie-out.

Ubertje klapt lastige klant met kaakslag omver! 'Niet betalen' (video)

Ubertje klapt lastige klant met doodsklap omver! ‘Niet betaald’ (video)

Niet willen betalen na een rit en dan nog een grote mond ook

Klein meisje onderuit getrapt door volwassen vechter! 'Jij mietje'

Klein meisje onderuit getrapt door volwassen vechter! ‘Jij mietje’ (video)

Beelden van een klein meisje die met een low-kick

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page