Moord op kickbokser: Amsterdamse vechtsporter (26) opgepakt Nieuws
Nieuws

Moord op kickbokser: Amsterdamse vechtsporter (26) opgepakt

Moord op kickbokser: Amsterdamse vechtsporter (26) opgepakt

Het Parool meldt dat vorige week de voortvluchtige Youssef Ben Hamou, die 14 jaar celstraf moet uitzitten voor een ripdeal’ (drugsdiefstal) gepakt is in België. Bij de ripdeal op 21 december 2019 kwam de 35-jarige kickbokser Ray Tensiani om het leven.

Volgens de berichtgeving verzette Ben Hamou een getalenteerde vechtsporter zich hevig tegen zijn arrestatie, maar kon snel worden overmeesterd. De justitie in ons land heeft zijn uitlevering gevraagd. De moord in 2019 wekte afschuw door de bruutheid van de daad en de details die naar buiten kwamen.

Zware kerfstok

Ben Hamou die ook vervolgd is voor liquidaties zou geadviseerd hebben om de slachtoffers achter in het hoofd te schieten; “Want als je het vooraan doet ga je niet meer kunnen slapen. Dan zie je dat gezicht voor je.” Voor de moord en ripdeal zit ook medeplichtige Younes el M. (21) vast de ook 14 jaar celstraf kreeg. Lees meer in De Morgen

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws