MMA Wereld met stomheid geslagen door 'F*ck Around 'n' Find Out' techniek Nieuws
Nieuws

MMA Wereld met stomheid geslagen door 'F*ck Around 'n' Find Out' techniek

MMA Wereld met stomheid geslagen door 'F*ck Around 'n' Find Out' techniek

Mixed Martial Arts zit vol met opvallende submission technieken. Maar de MMA-gemeenschap was verbaasd door een techniek die zelden in een gevecht worden gebruikt.

Onlangs reageerden MMA-fans op Twitter echter op een grappige video van een persoon die een vreemde submission beweging op zijn vriend probeerde. De man in de video werd gezien terwijl hij zijn vriend in een onaangenaam stevige greep hield, wat leek op een submission.

Hij strekte zijn vriend bij de rug uit en schreeuwde voortdurend tegen hem. De andere man in de video had duidelijk pijn toen hij zich in een lastige positie bevond. De video was getiteld: "hoe noem je deze submission?" Fans van MMA op Twitter probeerden de ongebruikelijke techniek in de video een naam te geven.

De andere man in de video had duidelijk pijn

Ze waren erg creatief in het commentaar gedeelte maar diegene die het won was de 'F*ck Around 'n' Find Out' naam. Hoewel de video hoogstwaarschijnlijk een luchtige post was, zien inderdaad dat veel MMA-vechters zo nu en dan ongebruikelijke en zeldzame submissions gebruiken.

Het meest recente voorbeeld komt van Cage Titans 57. Gerald Meuse, voormalig militair veteraan die MMA-vechter is geworden, gebruikte een van de zeldzaamste submissions, de 'twister', op zijn tegenstander, waardoor hij het gevecht won. Alle MMA-vechters hebben hun eigen unieke manier van vechten. Ze komen tenslotte uit verschillende gevechtsachtergronden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws