Bekende MMA-vechter opgepakt voor gewapende overvallen Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter opgepakt voor gewapende overvallen

Bekende MMA-vechter opgepakt voor gewapende overvallen

Radu Mihaita een bekende MMA-vechter is de man achter een aantal gewapende overvallen. De vechter overviel onder ander een apotheek en Pandjeshuis.

De dader van een overval op een apotheek in Boekarest (Roemenië), zou een bekende MMA-vechter zijn, die 24 uur vastzat. Het gaat om Radu Mihaita, volgens antena3.ro. Hij werd na het plegen van de daad geïdentificeerd door analyse van de opname op de bewakingscamera's.

MMA vechter achter aantal overvallen

Radu Mihăiță zou een medewerker van de apotheek met een pistool hebben bedreigd en vervolgens via dezelfde werkwijze niet minder dan €600,00 hebben gestolen. De sporter liet het daar niet bij zitten en zou nog diezelfde avond hebben geprobeerd een overval te plegen in een pandjeshuis, maar het is hem niet gelukt de medewerker daar te intimideren (lees verder onder video).

De overvallen vonden plaats op 31 januari vorig jaar. Mihăiță werd afgelopen week opgepakt en 24 uur vastgehouden door de politie. Hij mocht echter naar huis in afwachting van zijn voorgeleiding van de rechtbank. Na een huiszoeking werden verschillende voorwerpen in beslag genomen. De vechter kwam ondermeer uit voor SHC MMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws