MMA-vechter ziekenhuis in geslagen bij uit de hand gelopen ruzie (video) Nieuws
Nieuws

MMA-vechter ziekenhuis in geslagen bij uit de hand gelopen ruzie (video)

MMA-vechter ziekenhuis in geslagen bij uit de hand gelopen ruzie (video)

De Russische MMA-veteraan Sergey Kharitonov werd gisteren in Moskou aangevallen door de voormalige UFC-vechter Adam Yandiev. De verwondingen van Kharitonov zijn dusdanig dat hij geopereerd zal moeten worden. Naar verluidt kregen beide zwaargewichten ruzie over een schuld van $ 25.000.

Kharitonov die afgelopen weekend de Engelse Oli Thompson nog knock-out sloeg tijdens het Parus Fight Championship-wedstrijd in Dubai. Werd compleet verrast door de brute aanval van Yandiev. De twee kemphanen liepen elkaar tegen het lijf tijdens een vechtsport event in de Russische hoofdstad.

Slooppartij

Kharitonov die Yandiev in de garderobe van het Luzhniki-sportcomplex aansprak over een openstaande schuld. Leek niets te vermoeden over een aanval. Vanuit het niets haalde Kharitonov flink uit naar zijn slachtoffer. Waardoor Yandiev achteruit strompelde en op de grond viel. Kharitonov sprong bovenop zijn tegenstander en bleef op hem in hakken met stoten.

Videobeelden laten zien dat het paar de strijd voortzette toen de politie tussenbeide kwam. Waarbij de 32-jarige Yandiev zijn jas uittrok en zijn mouwen leek op te stropen. Terwijl een bebloede Kharitonov veilig werd weggevoerd.

Gewond

Amateur MMA-vechter Ruslan Abdo een vriend van Kharitonov raakte ook betrokken in het gevecht. Abdo brak zijn neus brak wat op camera werd vastgelegd. Abdo beweerde tegenover Russische nieuwsmedia dat Yandiev een boksbeugel zou hebben gebruikt.

Kharitonov, Abdo en Yandiev hadden allen naar verluidt een ziekenhuisbehandeling nodig. Waarbij Yandiev door de politie werd opgepakt. Kharitonov zal volgens zijn advocaat minstens 10 dagen in het ziekenhuis moeten blijven. Hij moet een operatie ondergaan wegens snijwonden opgelopen in de schermutseling. Ook heeft hij een gebroken neus en een hersenschudding.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws