MMA-vechter ziekenhuis in geslagen bij uit de hand gelopen ruzie (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-vechter ziekenhuis in geslagen bij uit de hand gelopen ruzie (video)

MMA-vechter ziekenhuis in geslagen bij uit de hand gelopen ruzie (video)

Het Russische MMA-zwaargewicht Kharitonov is opgenomen in ziekenhuis na een laffe aanval door voormalige UFC-vechter Yandiev.

De Russische MMA-veteraan Sergey Kharitonov werd gisteren in Moskou aangevallen door de voormalige UFC-vechter Adam Yandiev. De verwondingen van Kharitonov zijn dusdanig dat hij geopereerd zal moeten worden. Naar verluidt kregen beide zwaargewichten ruzie over een schuld van $ 25.000.

Kharitonov die afgelopen weekend de Engelse Oli Thompson nog knock-out sloeg tijdens het Parus Fight Championship-wedstrijd in Dubai. Werd compleet verrast door de brute aanval van Yandiev. De twee kemphanen liepen elkaar tegen het lijf tijdens een vechtsport event in de Russische hoofdstad.

Slooppartij

Kharitonov die Yandiev in de garderobe van het Luzhniki-sportcomplex aansprak over een openstaande schuld. Leek niets te vermoeden over een aanval. Vanuit het niets haalde Kharitonov flink uit naar zijn slachtoffer. Waardoor Yandiev achteruit strompelde en op de grond viel. Kharitonov sprong bovenop zijn tegenstander en bleef op hem in hakken met stoten.

Videobeelden laten zien dat het paar de strijd voortzette toen de politie tussenbeide kwam. Waarbij de 32-jarige Yandiev zijn jas uittrok en zijn mouwen leek op te stropen. Terwijl een bebloede Kharitonov veilig werd weggevoerd.

Gewond

Amateur MMA-vechter Ruslan Abdo een vriend van Kharitonov raakte ook betrokken in het gevecht. Abdo brak zijn neus brak wat op camera werd vastgelegd. Abdo beweerde tegenover Russische nieuwsmedia dat Yandiev een boksbeugel zou hebben gebruikt.

Kharitonov, Abdo en Yandiev hadden allen naar verluidt een ziekenhuisbehandeling nodig. Waarbij Yandiev door de politie werd opgepakt. Kharitonov zal volgens zijn advocaat minstens 10 dagen in het ziekenhuis moeten blijven. Hij moet een operatie ondergaan wegens snijwonden opgelopen in de schermutseling. Ook heeft hij een gebroken neus en een hersenschudding.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page