MMA-vechter slaat scooterrijder schedelfractuur (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-vechter slaat scooterrijder schedelfractuur (video)

MMA-vechter slaat scooterrijder schedelfractuur (video)

Garun Dibirov, een Russische MMA-vechter is gearresteerd na mishandeling van een scooterrijder in Moskou. Het slachtoffer werd later met een schedelbreuk in het ziekenhuis opgenomen en ligt op de intensive care.

Het zijn de verhalen die de fans liever niet lezen maar helaas voorkomen, een getrainde vechtsporter die een ongetraind iemand zwaar letsel toebrengt. Op beelden gedeeld door REN TV is te zien hoe Dibirov het slachtoffer aanvalt, die vervolgens op de grond valt nadat hij door verschillende klappen is geraakt.

Dibirov was naar verluidt geïrriteerd geraakt doordat de man met zijn scooter geen ruimte wilde maken, zodat de vechter hem kom passeren in een van de straten in Moskou. Het slachtoffer liep ernstig hoofdletsel op, waaronder een schedelbreuk en een hersenschudding, het slachtoffer ligt op de intensive care.

Niet de eerste

De MMA-vechter is geen onbekende in het circuit, de Rus won de Moscow Grappling Championships in 2013. Zijn cv bevat een verlies tegen Magomed Magomedov, een voormalige UFC-vechter die bij Bellator onder contract staat en ook een van de trainingspartners van voormalig UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov was.

Eerder werden diverse MMA-vechters veroordeeld voor zwaar geweld zoals Anar Allakhveranov die veroordeeld werd tot 18 jaar na het doden van een kampioen powerlifter tijdens een straatgevecht. Alexander Emelianenko kreeg een gevangenisstraf van 4,5 jaar voor aanranding en ontvoering.

Bekijk ook

🎥 Ernesto Hoost protegé Santino Verbeek rolmodel voor jonge kickboksers

Santino Verbeek is een van Nederlands meest getalenteerde jonge kickboksers en meervoudig kampioen

‘Ik mep hem KO’: Jake Paul beweert UFC’er Nate Diaz te gaan slopen

Ook gaf Diaz aan een bokswedstrijd met Paul te overwegen

‘Allemaal bullshit’: UFC-vechtbaas uit kritiek op Tyron Woodley

Op de persconferentie vanmorgen na het UFC 263 evenement nam White geen blad voor zijn mond.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page