Beruchte vechter Alexander Emelianenko maakt comeback Nieuws
Nieuws

Beruchte vechter Alexander Emelianenko maakt comeback

Beruchte vechter Alexander Emelianenko maakt comeback
Beruchte vechter Alexander Emelianenko maakt comeback

Hij is een tijd uit de roulatie geweest maar een comeback is gepland voor MMA-vechter Alexander Emelianenko.

Eerder werd hij nog uitgedaagd door de Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov, Alexander Emelianenko om een gevecht aan te gaan. Maar zaterdag werd bekend gemaakt dat hij in het voorjaar terugkeert naar actie.

Alexander Emelianenko die een roemrucht verleden heeft en de broer is van Fedor Emelianenko die bij Bellator MMA in de kooi staat, zal op 3 april de handschoenen opnemen tegen Magomed Ismailov.

Aan elkaar gewaagd

ACA is de organisatie waar eerder genoemde Kadyrov de scepter zwaait. Tegenstander Ismailov is een echte veteraan te noemen ook al is hij pas in de dertig. Hij vocht net als Emalianenko bij M-1 Global en is een expert in het grond vechten.

De wedstrijd zal beslecht worden op zwaargewicht bij de Absolute Championship Akhmat (ACA 107) organisatie. Zowel Emalianenko als Ismailov zijn beide publiekslievelingen in Rusland en verwacht wordt dan ook dat het event veel publiek zal trekken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws