Home / Nieuws / MMA-vechter krijgt 18 jaar voor moord op bodybuilder (video)

MMA-vechter krijgt 18 jaar voor moord op bodybuilder (video)

Een straatgevecht in Rusland tussen een MMA-vechter en een bodybuilder haalde de krantenkoppen in 2017. De bodybuilder overleed direct nadat de MMA-vechter hem meedogenloos had mishandeld.

De laatste hoorde deze week het oordeel van de rechter aan voor zijn wanstaltige daad, 18 jaar onvoorwaardelijke celstraf.

Khabarovsk, Rusland, augustus 2017, een professionele mixed martial vechter en een bodybuilder kregen woorden op straat die later uit de hand zou lopen. Ze hadden ruzie over de vraag wat beter was, bodybuilding of MMA.

Op de vlucht

De ruzie verslechterde en draaide uit op een handgemeen, waarbij de MMA-vechter volgens getuigen als een beest te keer ging. Andrey Drachaev, slechts 32 jaar oud overleed ter plekke en de MMA-vechter vluchtte voor de politie. De MMA-vechter werd later geïdentificeerd als de 26-jarige Anar Allakhveranov.

Hij werd enige tijd later opgepakt door de politie, het onderzoek werd begin dit jaar pas afgerond waarop de rechtszaak werd gestart met de uitspraak deze week.

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page