MMA-vechter krijgt 18 jaar voor moord op bodybuilder (video) Nieuws
Nieuws

MMA-vechter krijgt 18 jaar voor moord op bodybuilder (video)

MMA-vechter krijgt 18 jaar voor moord op bodybuilder (video)

Een straatgevecht in Rusland tussen een MMA-vechter en een bodybuilder haalde de krantenkoppen in 2017. De bodybuilder overleed direct nadat de MMA-vechter hem meedogenloos had mishandeld.

De laatste hoorde deze week het oordeel van de rechter aan voor zijn wanstaltige daad, 18 jaar onvoorwaardelijke celstraf.

Khabarovsk, Rusland, augustus 2017, een professionele mixed martial vechter en een bodybuilder kregen woorden op straat die later uit de hand zou lopen. Ze hadden ruzie over de vraag wat beter was, bodybuilding of MMA.

Op de vlucht

De ruzie verslechterde en draaide uit op een handgemeen, waarbij de MMA-vechter volgens getuigen als een beest te keer ging. Andrey Drachaev, slechts 32 jaar oud overleed ter plekke en de MMA-vechter vluchtte voor de politie. De MMA-vechter werd later geïdentificeerd als de 26-jarige Anar Allakhveranov.

Hij werd enige tijd later opgepakt door de politie, het onderzoek werd begin dit jaar pas afgerond waarop de rechtszaak werd gestart met de uitspraak deze week.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws