MMA-vechter Rondel Clark dood na eerder TKO verlies; Onderzoek begint - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-vechter Rondel Clark dood na eerder TKO verlies; Onderzoek begint

MMA-vechter Rondel Clark dood na eerder TKO verlies; Onderzoek begint

MMA-vechter Rondel Clark is dinsdag gestorven nadat hij afgelopen weekend via een TKO had, verloren en nu wordt zijn dood onderzocht.

MMA-vechter Rondel Clark dood na eerder TKO verlies; Onderzoek begint
Foto: Cross productions

De amateurvechter verloor van Ryan Dunn via de derde ronde TKO bij Cage Titans 35 in Plymouth, Massachusetts, op zaterdag 12 augustus. Hij werd met spoed naar Beth Israel Deaconess Hospital in Plymouth gebracht, nadat hij onderzocht werd door dokters na het gevecht. Later die week werd hij vervoerd naar het Beth Israel Deaconess Medical Center in Boston. Hij is dinsdagochtend in het medisch centrum van Boston overleden, minder dan 72 uur na zijn eerste carriere-nederlaag.

Groot onderzoek naar oorzaak van zijn overlijden

Een onderzoek met inbegrip van de Massachusetts State Police, de Plymouth Police Department, het District Attorney’s Office en de Massachusetts State Athletic Commission (MSAC) (H / T MMAFighting.com) werd gelanceerd op de dag van Clark’s dood, geleid door Plymouth’s County DA, Timothy Cruz.

Cruz zal de ‘oorzaak en manier’ van Clark’s dood onderzoeken zodat dit kan worden bepaald door het kantoor van de staatsonderzoeker in Massachusetts.

Cage Titans publiceerde een verklaring afgelopen dinsdag over Clark’s dood op sociale media

“Rondel was een gekoesterd persoon gedurende zijn atletische carriere, bekend om zijn uiterste vasthoudendheid op het rooster, een zeer prettig persoon en in de MMA-kooi een gedegen vechter” las het. “Wij bij Cage Titans bieden onze diepste condoleances aan de Clark-familie die op dit moment geen externe communicatie willen”.

De verklaring zei dat Clark stierf “als gevolg van complicaties die op zijn amateur gevecht volgden”. Clark overleed op 26-jarige leeftijd en met een amateur record van 1-1.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page