MMA-vechter deelde tik uit aan overleden Jody Lukoki en familie Nieuws
Nieuws

MMA-vechter deelde tik uit aan overleden Jody Lukoki en familie

MMA-vechter deelde tik uit aan overleden Jody Lukoki en familie

Victor K. is als door de Politie als verdachte gehoord in het onderzoek naar de dood van voetballer Jody Lukoki (29). Jan-Hein Kuijpers de advocaat van de MMA-vechter zegt dat K. toegegeven heeft heeft klappen met de vlakke hand te hebben uitgedeeld aan Lukoki en zijn familie.

Boevennieuws meldde recentelijk dat K. volgens bronnen als verdachte werd opgepakt, maar verwijderde dit bericht later en bracht een rectificatie. Een familielid van de voetballer, die tot februari dit jaar onder contract stond bij FC Twente zou bevestigd hebben dat K. klappen zou hebben uitgedeeld. Dit werd achteraf ontkent. Vandaag werd bekend dat er inderdaad een incident heeft plaatsgevonden waar een tik werd uitgedeeld.

Eerder verdacht

Volgens de advocaat is het niet zeker dat de tikken die K. uit heeft gedeeld is heeft geleid tot de dood van de voetballer. Deze zegt tegen het AD; ,,Mijn cliënt was binnen en hoorde dat de familie buiten aan het bekvechten was. Toen is hij daarnaartoe gegaan en heeft hij een aantal lichte tikjes met de vlakke hand uitgedeeld. Zo van: doe normaal mensen, jullie zijn familie van elkaar.”

De politie kan dat niet bevestigen of het incident tot de dood van Lukoki heeft geleidt. ,,Er moeten nog een aantal getuigen worden gehoord. Daarna trekt het Openbaar Ministerie conclusies over hoe nu verder met deze zaak”, laat een woordvoerder weten aan het AD.

De 25-jarige K. kwam al eerder in het nieuws voor betrokkenheid bij de moord in 2017 op de 43-jarige Esther Paul. Zij werd dood gevonden bij het Veluwemeer en bleek ondermeer te zijn mishandeld. K werd naderhand vrijgelaten Lees hier meer!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws