Beruchte MMA-vechter opgepakt voor afpersing minderjarige (video) Nieuws
Nieuws

Beruchte MMA-vechter opgepakt voor afpersing minderjarige (video)

Beruchte MMA-vechter opgepakt voor afpersing minderjarige (video)

Askhab Magomedov een Russische MMA-vechter kan tot zeven jaar gevangenisstraf krijgen als hij schuldig wordt bevonden aan het afpersen van een minderjarige. De MMA-vechter werd opgepakt in een hotelkamer in Moskou. Wegens het naar verluidt afpersen van 600.000 roebel van een tiener.

De Russische MMA-vechter Askhab Magomedov is opnieuw in opspraak gekomen. Er wordt beweerd dat Magomedov de tiener bedreigde met geweld en chantage. Volgens berichten is in oktober vorig jaar een deel van het geld afbetaald.

Knokken met beveiligers

Samen met de MMA-vechter werd ook Twitch-streamer Nekoglai gearresteerd in de hotelkamer. Magomedov heeft slechts twee gevechten op zijn professionele MMA-record. Zijn debuut in 2009 eindigde in een nederlaag toen Ramazaan Babakhanov hem versloeg met stoten in ronde 2. Hij keerde tien jaar later terug en was de overwinnaar in zijn gevecht tegen Anatoliy Baragunov.

Magomedov ontspoorde eerder en kwam in het nieuws voor geweld vorige week doordat hij met beveilgers op de vuist ging. dit gebeurde recht onder de neus van de politie in Moskou (zie tweet hieronder).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws