Vrouw slaat viezerik in elkaar! Baantje als MMA-vechter (video)
Home / Nieuws / Vrouw slaat viezerik in elkaar! Baantje als MMA-vechter (video)

Vrouw slaat viezerik in elkaar! Baantje als MMA-vechter (video)

Vrouw slaat viezerik in elkaar! Baantje als MMA-vechter (video)

Een medewerkster van een benzine station in Brazilië gaf een man die haar ongevraagd betaste een flink pak slaag. Dit levert de dame in kwestie een dikke aanbieding op van MMA-vechtsport organisatie Jungle Fight.

De viezerik dacht weg te komen met zijn onzedelijke gedrag maar had niet gerekend op Marian Damasio, (22) die hem letterlijk door het benzinestation sloeg. De video van het incident ging viraal en viel op bij Wallid Ismail de legendarische voormalige jiu-jitsu en MMA-vechter.

We gaan het doen

Walid nu een zakenman en eigenaar van Jungle Fight nodigt Damasio uit om voor zijn organisatie te komen vechten. ,,Dappere mensen verdienen het om in de spotlights te staan. Als ze wil, is ze al ingehuurd voor Jungle Fight”, vertelde hij aan Extra.

Ondanks haar kordate optreden zegt Damasio dat ze nog nooit in haar leven een klap had uitgedeeld tot nu toe. Het resultaat was een gezwollen, paarse hand en gebroken nagels. ,,Ik hield altijd van vechten, ook jiu-jitsu maar ik hoefde nooit iemand te slaan. Ik ga zeker mee doen”, zegt Damasio die de uitnodiging aanneemt van Walid.

Bekijk ook

Knokker 'KO' tijdens illegaal gevecht in parkeergarage

Knokker heftig ‘KO’ tijdens illegaal gevecht in parkeergarage (video)

Ongereguleerde straat gevechten tussen anonieme vechters zijn vaak de luis in de pels van de plaatselijke overheden.

'F*cking superheld!' UFC-vechter blijft criminelen vangen

‘F*cking superheld!’ UFC-vechter blijft criminelen vangen (video)

Kevin Holland UFC-weltergewicht, heeft een mogelijke verklaring gegeven voor zijn recente golf van misdaadbestrijding op straat.

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page