Ex-Glory Kampioen Cedric Doumbé ontkent hardnekkige geruchten! 'Niks van waar' Nieuws
Nieuws

Ex-Glory Kampioen Cedric Doumbé ontkent hardnekkige geruchten! 'Niks van waar'

Ex-Glory Kampioen Cedric Doumbé ontkent hardnekkige geruchten! 'Niks van waar'

Cedric Doumbé, 30, had maar liefst 45 knock-outs in zijn achtjarige kickbokscarrière en heeft 75 van de 83 wedstrijden in de ring gewonnen. Hij ontkent getekend te hebben bij de UFC.

Het was tijdens SuperKombat Universe in Dubai in november 2021 dat Doumbe zijn MMA-debuut maakte door een TKO in de eerste ronde te scoren op Arbi Emiev. Na die overwinning versloeg Doumbe, Phruethukorn Chaichongcharden via TKO in juli 2022 en Florent Burillon via KO in december 2022.

De in Kameroen geboren Doumbé vocht en versloeg Pawel Kilmas via TKO bij MMAGP in maart 2023, waarmee hij zijn record op een indrukwekkende 4 overwinningen in evenveel gevechten bracht. Hij zou bij UFC Parijs zijn debuut maken maar even snel als zijn contract kwam verdween deze als sneeuw voor de zon. En gin zijn partij niet door wegens de regels in Frankrijk.

Cedric Doumbé ontkent getekend te hebben bij de UFC

Recentelijk werd beweerd dat Doumbé opnieuw getekend zou hebben bij de UFC. Echter, in een poging om de UFC-geruchten te ontkrachten, ging de vechter naar 'Twitter' om het recht te zetten met de volgende verklaring:

“Ik heb nooit gezegd dat ik getekend heb bij UFC. Ik zei dat het contract was ondertekend (vóór UFC Paris) en dat ik, totdat ik vecht, niet officieel in de UFC zit, dus ik kan onderhandelen met andere grote organisaties. Je moet goed luisteren als ik spreek.”

Concluderend zei Doumbe: “Ik weet dat jullie me allemaal bij UFC willen zien. Ik wil je echt laten genieten, maar de keuze die mij wordt geboden is echt niet gemakkelijk en op mijn 30e zal het de laatste keuze van mijn leven zijn. Het is niet gemakkelijk”. Het klinkt allemaal alsof het nog geen uitgemaakte zaak is dat de Fransman bij de UFC zal eindigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws