MMA-ster Usman Nurmagomedov slaat fel terug naar Israëlische vechter: 'leer eerst lopen' Nieuws
Nieuws

MMA-ster Usman Nurmagomedov slaat fel terug naar Israëlische vechter: 'leer eerst lopen'

MMA-ster Usman Nurmagomedov slaat fel terug naar Israëlische vechter: 'leer eerst lopen'

Usman Nurmagomedov reageert fel op omstreden opmerking van Haim Gozali's zoon over smakeloze boodschap aan moslimvechters.

De voormalige Bellator MMA-vechter Haim Gozali maakt de laatste tijd veelvuldig het nieuws vanwege zijn controversiële acties tijdens het voortdurende Israëlisch-Palestijnse conflict. De Israëlische MMA-vechter heeft aanzienlijke ophef veroorzaakt met zijn social media-posts, die zijn veroordeeld als anti-islamitisch.

Gozali heeft zware kritiek gekregen voor een buitengewoon ongevoelige Instagram-post waarin hij prominente moslim UFC-vechters specifiek aanviel. De post toonde een afbeelding van een raket met daarop gegraveerd de namen van Khabib Nurmagomedov, Khamzat Chimaev en Islam Makhachev, vergezeld van een diep verontrustende onderschrift.

Hoewel de 50-jarige vechter standvastig blijft in zijn standpunt, getuige de voortdurende verspreiding van dergelijke inhoud op zijn Instagram-account, heeft zijn zoon Aviv Gozali, een Bellator MMA-lichtgewicht vechter zich in dit voortdurende conflict aan de zijde van zijn vader geschaard. In reactie op een van de posts van zijn vader maakte Aviv Gozali een opmerking waarin hij suggereerde dat hij ooit "Joodse kracht" aan de wereld zou laten zien.

Een kijkje in de MMA-carrière van Haim Gozali's zoon

Usman Nurmagomedov, de neef van voormalig UFC-lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov en de huidige Bellator lichtgewichtkampioen, was diep verontwaardigd over de opmerking van Gozali. De Dagestaanse vechter reageerde met een strenge opmerking en schreef: "Je draagt nog steeds luiers, leer eerst lopen."

Aviv Gozali, de zoon van de voormalige Bellator MMA-vechter Haim Gozali, komt op als een veelbelovende vechter in de lichtgewicht divisie van Bellator. De 22-jarige heeft al een indrukwekkend professioneel MMA-record opgebouwd met zes overwinningen en slechts één nederlaag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws