President Trump belt UFC-vechter na bruut gevecht (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / President Trump belt UFC-vechter na bruut gevecht (video)

President Trump belt UFC-vechter na bruut gevecht (video)

Het ging er heet aan toe afgelopen nacht tijdens UFC Vegas 11 tussen Colby Covington en Tyron Woodley. Zelfs Trump mengde zich in de Strijd.

Colby Covington en Tyron Woodley vochten niet zomaar een UFC gevecht, het had zelfs een scherp politiek randje. In de aanloop naar het gevecht wilde Woodley niets anders kwijt dan “Black Lives Matter“. Waarop Covington die een groot fan van Donald Trump is dit binnenlands terrorisme noemde.

Trump aan de lijn

Afgelopen zaterdagnacht was het dan zover Covington en Woodley gingen de strijd aan. De het gevecht in de UFC kooi ging de volle vijf rondes. Echter moest Woodley opgeven en won Covington de strijd. Na zijn dominante overwinning op Woodley ontving Covington een telefoontje van de Amerikaanse president Donald Trump tijdens zijn interview na het gevecht.

“Je bent een geweldige vechter,” zei Trump. “Ik zal je zeggen man, je laat het er zo gemakkelijk uitzien. Ik weet niet hoe je dat doet. Gefeliciteerd, ik wilde vanavond naar dat gevecht kijken. Ik wilde ernaar kijken en je was geweldig. “

Erg Trots

Colby Covington antwoordde: “Heel erg bedankt meneer de president. Je gaf me de drive en energie toen je op zondag mijn hand schudde tijdens je bijeenkomst en het maakt niet uit of King Kong voor me was, ik zou niet verliezen nadat ik je hand had geschud.”

Trump bleef Covington feliciteren bleef hem prijzen. “Ik ben trots op je man. Ik hield net een grote toespraak, ik had 35.000 mensen in de zaal. En ik wilde zeker weten dat ik op tijd thuiskwam zodat ik Colby kon kijken. Dat was snel werk. Ik kon het niet geloven. Hij is een stoere vent en hij gaf je helemaal geen probleem, toch? “

Slijmbal

Covington die haast een liefdesverklaring aflegde aan Trump: “Ja, hij is een sterke kerel en voormalig kampioen,” erkende Colby. “Maar het maakte niet tegen wie ik vocht, meneer de president. Nadat ik je had gezien, kon het me niet schelen of het Superman was. “

“Dat is geweldige Colby. Ik ben trots op je man. Ik ben een grote fan en ik ben trots op je. Je bent stoer, je hebt de juiste geest. Dus ga nu de volgende winnen en pak dat kampioenschap en houd het gewoon voor een lange tijd, “eindigde Trump.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page