Zien! Zo nam McGregor bloedig wraak op rivaal (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zien! Zo nam McGregor bloedig wraak op rivaal (video)

Zien! Zo nam McGregor bloedig wraak op rivaal (video)

Conor McGregor nam precies 5 jaar geleden wraak op zijn toenmalige rivaal Dennis Siver. Deze weigerde de hand van de Ier aan te raken voor hun gevecht. Dat had hij beter niet kunnen doen want de Ier spaarde hem niet. De UFC viert het feestje met een videoclip van het gevecht.

Het gevecht tegen Siver leidde McGregor naar het UFC vedergewicht kampioenschap. Siver die niet echt sportief reageerde door niet de hand van de Ier aan te raken voor het gevecht, kreeg eerst een dikke middelvinger. Daarna volgde een afstraffing van jewelste.

Titel gewonnen en weer kwijt

Met een rechter directe stoot raakte McGregor zijn rivaal die achterover viel en naar de grond ging. De Ier zag zijn kans en maakte het af met een ground and pound. Na de wedstrijd won McGregor de UFC interim vedergewicht titel door Chad Mendes te verslaan in juli 2015.

In december van hetzelfde jaar won McGregor de officiele vedergewicht titel door legende Jose Aldo te verslaan. Echter werd de Ier later de titel weer afgenomen doordat hij te weinig in actie kwam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws