UFC zet kooivechter Oliveira genadeloos op straat: 'Losers' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC zet kooivechter Oliveira genadeloos op straat: 'Losers'

UFC zet kooivechter Oliveira genadeloos op straat: 'Losers'

Alex Oliveira ziet zijn contract niet verlengd door UFC. De Braziliaanse vechter nam de afgelopen zeven jaar deel aan 22 gevechten binnen de organisatie.

Het TKO-verlies tegen Kevin Holland vorige maand in Las Vegas luidde blijkbaar het laatste UFC-gevecht van Oliveira in. Daarvoor verloor de Braziliaan drie wedstrijden achtereen tegen Shavkat Rakhmonov, Randy Brown en Niko Price.

Te vaak verloren

,,Het is niet fair dat een vechter als Alex Oliveira, die altijd klaar stond, uiteindelijk geen nieuw contract krijgt na een reeks verliezen", zegt Oliveira's manager, Alex Davis. ,,Maar dat is de huidige houding in MMA. Alex bedankt de UFC voor de kansen! "

,,Hij is 34 en gezond, hij zal zeker weer terugkomen en nog veel meer geweldige gevechten leveren voor de fans. Hij hoort niet bij de losers en is nog lang niet afgeschreven." Davis voegde toe dat Oliveira van plan is in de nabije toekomst een nieuw vechthuis te vinden.

Het Braziliaanse weltergewicht verwacht dan ook in 2022 weer de strijd aan te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws