UFC-vechter Darren Till vlucht van social media na arrestatie Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Darren Till vlucht van social media na arrestatie

UFC-vechter Darren Till vlucht van social media na arrestatie
UFC-vechter Darren Till vlucht van social media na arrestatie

De recentelijk gearresteerde UFC-vechter Darren Till heeft twee van zijn sociale media-accounts gedeactiveerd.

Darren Till vorige week gearresteerd in Tenerife, omdat hij naar verluidt een hotelkamer vernielde en een taxi stal om een race mee te gaan houden. Hij moest een flinke boete betalen Samen met zijn vrienden moest hij rond de € 10.000 betalen aan het hotel voor de vernielingen.

LEES OOK >> UFC-vechter Darren Till opgepakt in Spanje

Till kreeg ook een separate boete van € 480 voor hotelschade en € 360 voor diefstal van de taxi. Na de incidenten heeft Till zijn Instagram en Twitter accounts gedeactiveerd. Zijn Facebook is het enige openbare account dat online blijft.

Paar keer neergestoken

De 26-jarige heeft een behoorlijk onrustig verleden. In 2012 was hij ook betrokken bij een gevecht tijdens een feest in Engeland, waar hij tweemaal werd neergestoken. In 2018, vlak voor zijn UFC-titelgevecht, bleek Till ook betrokken te zijn bij een vechtpartij buiten een nachtclub.

Till had minstens 635.000 volgers op Instagram en ruim 100.000 op Twitter deze zullen nu verstoken blijven van updates door de vechter geplaatst. Vorige maand verloor Till zijn wedstrijd tegen Jorge Masvidal tijdens een UFC event in Londen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws