Home / Nieuws / UFC-vechter Darren Till ‘gearresteerd’ op Tenerife

UFC-vechter Darren Till ‘gearresteerd’ op Tenerife

UFC-vechter Darren Till gearresteerd op Tenerife

De Engelse krant media meldt dat UFC-vechter Darren Till zou zijn opgepakt op Tenerife.

Till zou zijn gearresteerd in Tenerife na ‘het stelen van een taxi en het vernielen van een hotel’ volgens het bericht in de krant. Naast de UFC-vechter werd er een aantal toeristen opgepakt.

De arrestaties zouden hebben plaatsgevonden in het gebied Costa Adeje op het Canarische eiland. Er wordt gemeld dat Till de taxi wilde stelen om er een race mee te gaan houden.

In de kofferbak

De namen van de overige arrestanten is niet bekend gemaakt, of deze deel uit maken van het gevolg van Till is onduidelijk. Wel wordt gemeld dat het allen Engelsen betreft.

LEES OOK > Jorge Masvidal slaat Darren Till knock-out

MMA-vechter Till vocht recentelijk zijn laatste partij in Londen tegen Jorge Masvidal, Till verloor deze wedstrijd op knock-out. De politie zegt dat Till achter het stuur van de taxi was gesprongen, terwijl de bestuurder zijn bagage in de kofferbak legde.

Bekijk ook

Tegenvaller: Geen Nederlandse vechters tijdens ONE FC 100e event

Wie gehoopt had een aantal Nederlandse kickboksers en MMA-vechters in actie te zien tijdens ONE Championships 100e event, zal teleurgesteld zijn.

Matt Mitrione: ‘Bellator 225 verlies niet door mondbeschermer’

Hij verloor zaterdagavond van Sergei Kharitonov tijdens Bellator 225, Matt Mitrione

UFC Nieuws: Colby Covington vs. Kamaru Usman in november

De Braziliaanse nieuwszender Combate meld dat UFC kampioen weltergewicht Kamaru Usman zijn eerste titelverdediging zal maken op 2 november in New York.