UFC-vechtbaas denkt erover Jake Paul binnen te halen: 'Het is intrigerend'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechtbaas denkt erover Jake Paul binnen te halen: ‘Het is intrigerend’

UFC-vechtbaas denkt erover Jake Paul binnen te halen: ‘Het is intrigerend’

UFC-vechtbaas denkt erover Jake Paul binnen te halen: 'Het is intrigerend'

Dana White geeft toe dat hij nadenkt over het aantrekken van Jake Paul bij de UFC. White zegt dat hij geïntrigeerd is door de mogelijkheid om Paul te binnen te halen bij zijn organisatie.

De directeur van de grootste MMA-organisatie ter wereld en de YouTuber die bokser is geworden, hebben op zijn zachtst gezegd wat woordenwisselingen gehad. Paul heeft naam gemaakt in de vechtsportwereld door UFC-vechters en White uit te dagen. Paul slaagde er zelfs in twee voormalige UFC-vechters, Tyron Woodley en Ben Askren te verslaan in het boksen.

Paul heeft echter ook niet veel MMA-training gedaan en slechts vijf keer gebokst. Desondanks heeft hij aangekondigd dat hij uiteindelijk zal vechten in de UFC. Verder ziet hij zichzelf in de toekomst Conor McGregor uitschakelen. White heeft tot nu toe herhaaldelijk Paul afgeschoten als het aankomt op een plek in de UFC vechters stal.

Zeg nooit, nooit

Tijdens The Pivot Podcast merkte de vechtbaas echter op dat hij er echt over nadenkt. White gaf toe dat de ondertekening eigenlijk best intrigerend is. ,,Uiteindelijk wil die jongen (Jake Paul. red.), hier vechten. Hij wil hier niet vechten omdat hij niet gelooft dat we vechters niet genoeg betalen”, zei white. ,,Hij wil hier vechten omdat hier het geld is, wat hij ook zegt.”

Dana White vervolgde: ,,Ik zou nooit nooit zeggen. Ik weet het niet, ik bedoel, ik kijk er soms naar. En het is best intrigerend, maar het druist een beetje in tegen wat ik doe. Ik breng echt het beste van het beste naar binnen bij de UFC. ” White merkte ook op dat hij in het verleden dingen heeft gedaan die hij niet had verwacht. Zoals het promoten van Conor McGregor vs. Floyd Mayweather.

Bekijk ook

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Ex-voetballer Andrew Mikkelsen mept rivaal KO! 'Trappen kan hij ook' (video)

Ex-voetballer mept rivaal KO! ‘Trappen kan hij ook’ (video)

Andrew Mikkelsen voormalig aftrap specialist bij het BYU Cougars footballteam nam zaterdag deel aan zijn vierde MMA-gevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page