UFC-ster McGregor eerste in de rij voor titelgevecht bij comeback
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster McGregor eerste in de rij voor titelgevecht bij comeback

UFC-ster McGregor eerste in de rij voor titelgevecht bij comeback

UFC-ster McGregor eerste in de rij voor titelgevecht bij comeback

Conor McGregor zou een directe kans op de UFC Lichtgewicht-titel kunnen krijgen bij zijn langverwachte terugkeer van een gebroken been. Dit zegt Charles Oliveira die openstaat voor de confrontatie met de voormalige tweegewicht kampioen in Brazilië, als deze eerst Islam Makhachev verslaat.

De Ier is bijna volledig hersteld van het gruwelijke gebroken been dat hij opliep in zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier in juli. De comeback van de Ier wordt officieel verschoven naar volgend jaar. Maar hij zou kunnen terugkeren op UFC 283, de belangrijke jaaropener in Rio de Janeiro op 21 januari.

Voormalig kampioen Charles Oliveira is bereid om de 34-jarige McGregor meteen nog een kans op de titel te geven, als hij zijn UFC 280-clash met Islam Makhachev wint. Oliveira vertelde ESPN: ,,Ik hou van het verhaal. Het zou perfect zijn. We hebben om dit gevecht gevraagd in Brazilië, dus hopelijk lukt het.”

Ik wil wel

,,Ik denk echt [denk dat het volgend jaar zal gebeuren. Dat is de enige reden waarom ik dit gevecht met Makhachev accepteerde”, zegt Oliveira. McGregor accepteerde het eerdere van aanbod van Oliveira snel en zei: ‘Ik zou graag 100% tegen de Braziliaan vechten. Ik hou van Brazilië en ben ongeslagen tegen Brazilië. Allemaal KO’s. Ik moet nog nadenken.”

UFC-president Dana White had eerder gesuggereerd dat de Ier deze winter of begin volgend jaar weer in actie zou kunnen komen. Inmiddels bevestigde de Ier zijn manager Tim Simpson dat McGregor inderdaad pas in 2023 weer in actie komt.

Bekijk ook

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd, 27, werd onlangs ontslagen uit de UFC-selectie

Agentje boksen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video)

Agentje meppen loopt verkeerd af! ‘GTA in het echt’ (video)

Agressie op straat komt in alle vormen voor.

Pereira huurt oud rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht met Adesanya

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Alex Pereira heeft de hulp ingeroepen van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page