UFC President wil voormalig Bellator kampioen binnenhalen MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC President wil voormalig Bellator kampioen binnenhalen

UFC President wil voormalig Bellator kampioen binnenhalen
UFC President wil voormalig Bellator kampioen binnenhalen

Dana White de grote baas van de UFC heeft zijn oog laten vallen op oormalig Bellator lichtgewicht kampioen Michael Chandler.

Michael Chandler die zonder contract zit zou goed passen binnen de UFC. Zo stelt Dana White. De UFC-baas gaf toe dat hij graag een ontmoeting zou hebben met de oude Bellator-ster en beweerde dat Chandler het "verdiend" heeft.

"Ze vertelden me dat hij zei dat hij mij wilde ontmoeten," zei White over Chandler. "En ik zei dat ik ook hem graag zou ontmoeten. Die man heeft het verdiend en, ja, zou graag met hem praten. "

De deur staat open

Ook Chandler heeft dus interesse om te zien of hij zijn carrière bij de UFC zou oppakken. "Het ligt allemaal in Gods handen," zei Chandler. “God heeft op het juiste moment deuren geopend en gesloten."

Na zijn overwinning in Bellator 243 op Henderson, opende Chandler de volgende fase van zijn carrière. En staat hij schijnbaar open voor een overstap naar de UFC als het juiste bod wordt gedaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws