De kampioen is terug: Michael Chandler wint de Bellator lichtgewicht titel Nieuws
Nieuws

De kampioen is terug: Michael Chandler wint de Bellator lichtgewicht titel

De kampioen is terug: Michael Chandler wint de Bellator lichtgewicht titel
De kampioen is terug: Michael Chandler wint de Bellator lichtgewicht titel

Michael Chandler is er afgelopen nacht in geslaagd zijn eerder verloren lichtgewicht titel bij Bellator MMA terug te winnen. Hij versloeg Brent Primus in een fel bevochten strijd.

Het terugwinnen van de titel ging niet van een leien dakje, Primus opende het gevecht met een aantal stevige schoppen. Chandler echter, raakte Primus halverwege de eerste ronde met een rechterhoek. Dat leidde tot een takedown, waarna Chandler de rest van de ronde op zijn naam schreef .

In de tweede ronde raakte Primus, Chandler met een sterke stoot en sprong vervolgens op de rug van de uitdager. Hij nam Chandler in een bare nakend choke (verwurging), maar deze was in staat om los te breken. Vervolgens raakte Primus in de problemen, zodat Chandler de toppositie op de toen nog kampioen wist te hervatten.

Grondgevecht

In de derde ronde deelde Primus opnieuw harde stoten uit leek het gevecht staande te eindigen. Maar Chandler slaagde er in het gevecht naar de grond te krijgen, waarbij hij het grootste deel van de strijd domineerde met zijn ground en pond.

Chandler verscheen op de scorekaarten van alle drie juryleden als winnaar en claimde opnieuw zijn plek als Bellators 155 pond divisie kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws