Ontslag: UFC'er die arm brak genadeloos op straat gezet Nieuws
Nieuws

Ontslag: UFC'er die arm brak genadeloos op straat gezet

Ontslag: UFC'er die arm brak genadeloos op straat gezet

Ronaldo Souza is genadeloos op straat gezetten door de UFC. De Braziliaan die afgelopen weekend zijn arm brak tijdens UFC 262 mag zijn biezen pakken. ,,Het is het einde van een Ultimate Fighting Championship-tijdperk", zo meld Sherdog die het nieuws vandaag brengt.

Het blijkt dat gisteren Sherdog achter het nieuws van het ontslag van 'Jacare' Souza kwam. Ontdekt werd dat de vechter uit de fan rankings was gehaald. Vandaag kreeg Sherdog via een bron bevestigd dat Souza inderdaad de laan uit is gestuurd.

Gebroken arm

De Braziliaan's laatste vier optredens zijn niet goed verlopen, met de slechtste een week geleden bij UFC 262. Daar verloor Souza tegen Andre Muniz, die de arm van Souza brak door een ingezette klem. Het geluid van de arm die brak ging door merg en been. Inmiddels is Souza met succes geopereerd en wordt verwacht dat hij zal herstellen.

UFC lijkt genadeloos in te zetten op het ontslag van vechters die achtereen verliezen. Er lijkt geen plek te zijn ook al zijn het veteranen. Zo werd de Nederlandse legende Alistair Overeem ook aan de kant gezet door de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws