KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht na zijn gevecht met Andre Muniz op UFC 262 in Houston Texas. Omdat Souza niet wilde aftikken eindigde het gevecht met een broek waarvan het geluid door merg en been ging.

Het middengewicht gevecht tussen Souza en Muniz eindigde pijnlijk. Nadat Souza een sterke start leek te maken, kon Muniz snel het tij in zijn voordeel keren met een aantal indrukwekkende takedowns.

Muniz zou uiteindelijk een armbar uitvoeren en nadat Souza niet had afgetikt, begon hij zijn ledemaat te breken. Het geluid van de breuk deed de commentator sidderen.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page