UFC: Luke Rockhold gaat gewichtsklasse hoger vechten Nieuws
Nieuws

UFC: Luke Rockhold gaat gewichtsklasse hoger vechten

UFC: Luke Rockhold gaat gewichtsklasse hoger vechten
UFC: Luke Rockhold gaat gewichtsklasse hoger vechten

Brett Okamoto van ESPN melde vandaag de terugkeer van Luke Rockhold, hij zal op UFC 239 Jan Blachowicz treffen.

UFC 239 is het hoofdevenement van International Fight Week dit jaar. De bovengenoemde wedstrijd is de enige die momenteel aan de kaart is gekoppeld. Het evenement vindt plaats op 6 juli in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada.

Luke Rockhold verdedigde de Strikeforce middengewicht titel twee keer voordat hij toetrad tot de UFC. Na zijn UFC debuut won hij vijf opeenvolgende gevechten, waarbij hij de middengewichtstitel won van Chris Weidman. Rockhold verloor verrassend genoeg de titel van Michael Bisping in zijn eerste titelverdediging.

Niet geslaagd

De Poolse vechter Blachowicz worstelde met een aantal verliezen, draaide het daarna om en won vier opeenvolgende gevechten. Blachowicz kwam tekort tegen Thiago Santos tijdens zijn laatste optreden in februari.

LEES OOK: TJ Dillashaw gepakt op doping, geeft UFC titel op

Luke Rockhold vecht sinds 2016 met de snelheid van één keer per jaar. Intussen heeft Blachowicz sinds het begin van vorig jaar drie keer gevochten. Het wordt interessant om te zien of Rockhold zal slagen in een hogere gewichtsklasse en of hij een run naar een tweede titel kan maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws