UFC knokker Nate Diaz klaagt: 'Ik wil vechten' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

UFC knokker Nate Diaz klaagt: 'Ik wil vechten'

Op donderdag ging Nate Diaz naar Twitter om opnieuw aan te dringen op een gevecht nadat hij eerder had gepland om in december weer in actie te komen. Volgens Diaz heeft hij geen contract maar wil in actie komen en graag tegen Vicente Luque.

Ook Vicente Luque wil tegen Diaz vechten, maar dat betekent niet dat de UFC aan boord is. Volgens zijn manager Ali Abdelaziz wil Luque ook graag. Echter gelooft hij dat de huidige contractsituatie van Diaz met de UFC waarschijnlijk de wegversperring. Deze verhindert dat de match-up daadwerkelijk tot stand komt.

,,Ik geloof dat Nate Diaz nog één gevecht op zijn contract heeft staan”, vertelde Abdelaziz aan MMA Fighting. ,,Ik vind het een geweldig gevecht. Ik denk dat de UFC, het is een bedrijf, ze willen geld verdienen maar ik denk dat Nate tegen Conor McGregor meer geld voor ze zullen opleveren.”

Einde contract

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007 toen hij deelnam aan de realityshow The Ultimate Fighter. Sinds die tijd is Diaz een steunpilaar geweest bij de UFC, maar de afgelopen jaren heeft hij de status van superster bereikt na een paar gevechten tegen voormalig tweedivisie kampioen Conor McGregor.

,,Ik denk dat de enige manier waarop de UFC ermee instemt om dit gevecht te laten plaatsvinden [is] als Nate opnieuw tekent bij de UFC. Maar ik weet niet of dit goed is voor Nate om opnieuw te tekenen bij de UFC”, aldus Abdelaziz. Het is onduidelijk of Diaz de wens heeft om zijn deal met de UFC te verlengen of dat hij zijn heil elders zal zoeken.

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page