'Als je sterft, feest ik!' McGregor los op manager
Home / Nieuws / ‘Als je sterft, feest ik!’ McGregor los op manager

‘Als je sterft, feest ik!’ McGregor los op manager

Conor McGregor zoekt weer eens de confrontatie op met Ali Abdelaziz de manager van aartsrivaal Khabib Nurmagomedov. Ook beledigt de UFC-ster het land Dagestan en spreekt over inteelt, wat niet helemaal goed viel bij de manager en boze fans.

Met Abdelaziz kun je maar beter geen ruzie maken, toch blijft McGregor die zich oppermachtig lijkt te voelen de manager opzoeken. McGregor en Abdelaziz zijn er eerder op sociale media en in interviews op elkaar los gegaan. Er is duidelijk geen liefde verloren tussen deze twee en lijkt de laatste confrontatie een toppunt te hebben bereikt.

Vuile bitch

Op woensdag ging McGregor los op Nurmagomedov en Abdelaziz. Dat leidde tot een vlammende oorlog tussen McGregor en Abdelaziz, laatst genoemde reageerde fel op de Ier; ,,Heb je weer gezopen jongen”, schreef Abdelaziz. ,,Khabib nam je ziel (in het laatste gevecht met McGregor. red.) en gaf het nooit meer terug. Vuile bitch. ” (tekst gaat door onder video).

McGregor op zijn beurt fakkelde de manager af door te zeggen dat hij hoopt dat deze sterft. ,,Ik haat je bro, als jij sterft dan vier ik feest”, schreef de Ier. Abdelaziz voegde er nog aan toe dat hij McGregor beter niet tegenkwam. Dat zou namelijk verkeerd aflopen. Ondertussen lijkt het McGregor weinig te boeien en viert deze een korte vakantie in Italië en zegt helemaal weg te zijn van de bevolking.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page