'Als je sterft, feest ik!' McGregor los op manager Nieuws
Nieuws

'Als je sterft, feest ik!' McGregor los op manager

'Als je sterft, feest ik!' McGregor los op manager
'Als je sterft, feest ik!' McGregor los op manager

Met Abdelaziz kun je maar beter geen ruzie maken, toch blijft McGregor die zich oppermachtig lijkt te voelen de manager opzoeken. McGregor en Abdelaziz zijn er eerder op sociale media en in interviews op elkaar los gegaan. Er is duidelijk geen liefde verloren tussen deze twee en lijkt de laatste confrontatie een toppunt te hebben bereikt.

Vuile bitch

Op woensdag ging McGregor los op Nurmagomedov en Abdelaziz. Dat leidde tot een vlammende oorlog tussen McGregor en Abdelaziz, laatst genoemde reageerde fel op de Ier; ,,Heb je weer gezopen jongen", schreef Abdelaziz. ,,Khabib nam je ziel (in het laatste gevecht met McGregor. red.) en gaf het nooit meer terug. Vuile bitch. " (tekst gaat door onder video).

McGregor op zijn beurt fakkelde de manager af door te zeggen dat hij hoopt dat deze sterft. ,,Ik haat je bro, als jij sterft dan vier ik feest", schreef de Ier. Abdelaziz voegde er nog aan toe dat hij McGregor beter niet tegenkwam. Dat zou namelijk verkeerd aflopen. Ondertussen lijkt het McGregor weinig te boeien en viert deze een korte vakantie in Italië en zegt helemaal weg te zijn van de bevolking.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws