Glory Grand Prix 8 juni: Zo gaan de gevechten eruit zien? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory Grand Prix 8 juni: Zo gaan de gevechten eruit zien?

Glory Grand Prix 8 juni: Zo gaan de gevechten eruit zien?

De Glory lichtzwaargewicht Grand Prix van 8 juni beloofd een knaller te worden. De fans kijken er naar uit en voorspellen meer actie dan het zwaargewicht toernooi van 9 maart.

Vandaag werd de line-up compleet gemaakt voor de Glory lichtzwaargewicht Grand Prix met kampioen Tarik Khbabez die als laatste werd toegevoegd. De Marokkaanse topvechter had de keuze tussen het toernooi of boksen op de Oympische spelen in Parijs.

De boksbond van Marokko had Khbabez op het oog maar deze kiest toch voor Glory. Het deelnemers veld maakt het een bracket om naar uit te kijken. Onderstaand hoe het toernooi zou kunnen verlopen met de sterkste vechters uit het toernooi die de halve finales bereiken.

Light Heavyweight Grand Prix Bracket

Kwartfinales:

  • Tarik Khbabez vs. Stefan Latescu
  • Donegi Abena vs. Bogdan Stoica
  • Bahram Rajabzadeh vs. Ibrahim El Bouni
  • Sergej Maslobojev vs. Pascal Touré

Halve finales:

  • Tarik Khbabez vs. Bahram Rajabzadeh
  • Donegi Abena vs. Sergej  Maslobojev

Finale:

  • Winnaar halve finale 1 vs. Winnaar halve finale 2

Opmerking: Dit is een mogelijke bracket. De officiële bracket kan afwijken.

Mogelijk gevecht tussen Khbabez en Abena

Als Khbabez en Abena hun kwartfinales en halve finales winnen, zullen ze elkaar ontmoeten in de finale. Dit zou een rematch zijn van hun gevecht in maart 2024, waarin Khbabez Abena versloeg om de lichtzwaargewicht titel te winnen.

Andere interessante gevechten

Naast de mogelijke rematch tussen Khbabez en Abena zijn er nog andere interessante gevechten in de Grand Prix. Rajabzadeh en Maslobojev zijn beide ervaren vechters met een sterk record.Glory Grand Prix: Zwaarder, harder, spectaculairder

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws