Das schrikken! Doodschop UFC-kampioen raakt coach bijna MMA Nieuws
MMA Nieuws

Das schrikken! Doodschop UFC-kampioen raakt coach bijna

Das schrikken! Doodschop UFC-kampioen raakt coach bijna

Israel Adesanya bood zijn excuses aan na bijna zijn coach knock-out te hebben getrapt. De
UFC-kampioen middengewicht Adesanya is in trainingskamp voor zijn volgende verdediging van de wereldtitel tegen Jared Cannonier. Hij was slechts enkele millimeters verwijderd van het ernstig verwonden van zijn trainer tijdens een oefening

De coach van Israel Adesanya grapte dat hij een "bijna-doodervaring" had, nadat de vechter op centimeters afstand kwam deze tijdens de training tegen zijn hoofd te schoppen. ,,Je had mij bijna doodgetrapt", zei coach Van Roon gekscherend tegen Adesanya.

Carl Van Roon, die de Van Roon Martial Arts-sportschool in Auckland runt, heeft met de UFC-kampioen middengewicht gewerkt voor zijn volgende verdediging van de wereldtitel tegen Jared Cannonier. En in een moment dat tijdens een oefening op video is vastgelegd, komt Adesanya gevaarlijk dicht wat een brute hoofdschop van achteren zou zijn.

Adesanya is een van de zwaarste slagmensen en meer indrukwekkende aanvallers in MMA, en heeft in zijn UFC-carrière drie tegenstanders uitgeschakeld met trappen. Maar hij voegde bijna zijn coach toe toen zijn voet langs Van Roon suisde en amper zijn hoofd miste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws