'Doodsbang': Alex Pereira zegt dat Israel Adesanya hem ontloopt
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Doodsbang’: Alex Pereira zegt dat Israel Adesanya hem ontloopt

‘Doodsbang’: Alex Pereira zegt dat Israel Adesanya hem ontloopt

'Angsthaas': Alex Pereira gelooft dat Israel Adesanya hem ontloopt

Alex Pereira gelooft dat Israel Adesanya “bang” is om opnieuw tegen hem te vechten: “Hij houdt zijn fanbase voor de gek”, zegt de Braziliaan.

UFC middengewicht en voormalige Glory Kickboxing kampioen Alex Pereira, gelooft dat voormalige vijand Israël Adesanya bang is om opnieuw tegen hem te vechten. In 2016 en 2017 vocht Adesanya tweemaal tegen de Braziliaanse ster Pereira in kickboksen.

Tijdens hun eerste ontmoeting kwam Pereira als beste uit de bus via beslissing. In de rematch wist hij Adesanya knock-out te slaan. Hoewel Adesanya heeft gezegd dat hij open zou staan ​​voor een herkansing als Pereira zich een weg naar de top vijf weet te banen, is de Braziliaan niet zo overtuigd.

Hij ontloopt mij

,,Hij zal van me weglopen, iemand die gek is op vechten zal zeggen, ik wil deze man, ik wil bewijzen dat ik beter ben dan hem”, zegt Pereira. ,,Hij houdt zijn fanbase voor de gek, mensen zouden hem onder druk moeten zetten. Het minste wat hij kan doen is zeggen ‘fuck, ik zal mijn fans laten zien dat ik de beste ben en daarom volgen ze me’, maar dat is niet wat hij doet. Hij is doodsbang.”

Hoewel hij net start bij de UFC, is er zeker iets te zeggen voor de ongelooflijke kracht van Pereira. Zijn eerste gevecht in de UFC vond plaats tijdens UFC 268. Daar maakte hij een behoorlijk statement met een TKO-overwinning op Andreas Michailidis. Maar dit weekend staat hij voor een heel andere uitdaging wanneer hij in botsing komt met Bruno Silva.

Bekijk ook

Klojo's vangen klappen na gooien bierblikjes

Klojo’s vangen klappen na gooien bierblikjes! Boksers pesten niet slim (video)

Dat leverde de twee klojo's flinke klappen op.

Moord op bekende vechter door politieagent! 'Dader op de vlucht'

Politieagent op de vlucht na doodschieten bekende vechter

Deze werd gisteren doodgeschoten door een marechaussee

Gökhan Saki: 'Deze idioot is geen kickboks coach'

Gökhan Saki: ‘Deze idioot is geen kickboks coach’

Gökhan Saki behoort tot de absolute top van de kickboks en MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page