UFC Kampioen Henry Cejudo levert wereldtitel in Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Henry Cejudo levert wereldtitel in

UFC Kampioen Henry Cejudo levert wereldtitel in
UFC Kampioen Henry Cejudo levert wereldtitel in

Henry Cejudo heeft vrijwillig afstand gedaan van zijn UFC-vlieggewichttitel waardoor deze vacant is gesteld.

Cejudo zal wel de bantamgewicht titel behouden die hij in juni heeft gewonnen door Marlon Moraes te verslaan op UFC 238. Cejudo veroverde destijds de vlieggewicht titel met eenoverwinning Demetrious Johnson tijdens UFC 227.

ZIE OOK >> UFC Kampioen dreigt met opstappen

Het nieuws komt een week nadat Cejudo zei dat hij zou stoppen als hij niet het loon kreeg dat hij zocht voor zijn volgende contract. Het verwijdert ook een langdurige wegversperring voor Joseph Benavidez, die een kans op UFC vlieggewichttitel werd beloofd.

Geluisterd

De UFC is van plan om een ​​gevecht tussen Joseph Benavidez en Deiveson Figueiredo te organiseren om de vacante vlieggewicht titel tijdens UFC Norfolk, deze vindt plaats op 29 februari in Chartway Arena in Norfolk, Virginia, USA.

ZIE OOK >> Henry Cejudo boekt brute overwinning

In meerdere interviews riep Benavidez, die zijn afgelopen drie UFC-wedstrijden heeft gewonnen, Cejudo op te stoppen met het ophouden van de vlieggewicht divisie. De meervoudig kampioen blijkt daar nu gehoor aan te hebben gegeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws