Henry Cejudo pakt 2e UFC-wereldtitel in brute knokpartij Nieuws
Nieuws

Henry Cejudo pakt 2e UFC-wereldtitel in brute knokpartij

Henry Cejudo pakt 2e UFC-wereldtitel in brute knokpartij

De UFC fans kregen een staaltje van echt knokken te zien tijdens UFC 238 tussen Henry Cejudo en Marlon Moraes.

Cejudo die zijn tweede UFC wereldtitel binnensleepte had geen gemakkelijke tegenstander aan Moraes. De eerste ronde leek Moraes zwaar in het voordeel, met Cejudo die keer op keer zware trappen naar de benen moest incasseren.

In de tweede ronde keerde echter het tij en kwam de beer los in Celjudo, met een goed aantal gerichte stoten en een stevige uppercut die duidelijk zijn verwoestende werk deed tegen Moraes, kwam Cejudo aan de winnende kant.

Drie titelhouder

Alle lucht leek uit Moraes te zijn verdwenen, deze hij had geen antwoord op de aanvallen van Cejudo, Cejudo zette Moraes klem naar de grond en een stevig ground and pond mokerslagen salvo was teveel voor Moraes. De scheidsrechter greep dan ook in en stopte de partij.

ZIE OOK>> Valentina Shevchenko trapt Jessica Eye knock-out

Met de winst voegt Cejudo de UFC Bantam wereldtitel toe aan zijn alreeds UFC vlieggewicht en Olympisch titel. De Nederlandse top trainer Paul Lamoth stond Celjudo bij in zijn voorbereidingen voor dit gevecht, dit was duidelijk te zien in de tweede ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws