Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Henry Cejudo pakt 2e UFC-wereldtitel in brute knokpartij

Henry Cejudo pakt 2e UFC-wereldtitel in brute knokpartij

De UFC fans kregen een staaltje van echt knokken te zien tijdens UFC 238 tussen Henry Cejudo en Marlon Moraes.

Cejudo die zijn tweede UFC wereldtitel binnensleepte had geen gemakkelijke tegenstander aan Moraes. De eerste ronde leek Moraes zwaar in het voordeel, met Cejudo die keer op keer zware trappen naar de benen moest incasseren.

In de tweede ronde keerde echter het tij en kwam de beer los in Celjudo, met een goed aantal gerichte stoten en een stevige uppercut die duidelijk zijn verwoestende werk deed tegen Moraes, kwam Cejudo aan de winnende kant.

Drie titelhouder

Alle lucht leek uit Moraes te zijn verdwenen, deze hij had geen antwoord op de aanvallen van Cejudo, Cejudo zette Moraes klem naar de grond en een stevig ground and pond mokerslagen salvo was teveel voor Moraes. De scheidsrechter greep dan ook in en stopte de partij.

ZIE OOK>> Valentina Shevchenko trapt Jessica Eye knock-out

Met de winst voegt Cejudo de UFC Bantam wereldtitel toe aan zijn alreeds UFC vlieggewicht en Olympisch titel. De Nederlandse top trainer Paul Lamoth stond Celjudo bij in zijn voorbereidingen voor dit gevecht, dit was duidelijk te zien in de tweede ronde.

Bekijk ook

UFC vechter is ‘fucking pissed off’ op scheidsrechter

Niet elk verlies wordt geaccepteerd door vechters die zich aan de andere kant van de ...

UFC 245 TITEL VERDEDIGINGEN: Verrassende uitslagen (video)

Tijdens UFC 245 welke plaatsvond zaterdagnacht in Las Vegas werden maar liefst drie wereldtitels verdedigd.

Amanda Nunes prolongeert wereldtitel tegen Germaine De Randamie

Tijdens UFC 245 welke gehouden werd in de T-Mobile Arena, Las Vegas Valley, Nevada, Verenigde Staten, prolongeerde Amanda Nunes haar UFC Bantam wereldtitel tegen Germaine De Randamie.