UFC Kampioen Henri Cejudo: 'Betaal meer of ik stap op' Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Henri Cejudo: 'Betaal meer of ik stap op'

UFC Kampioen Henri Cejudo: 'Betaal meer of ik stap op'
UFC Kampioen Henri Cejudo: 'Betaal meer of ik stap op'

UFC-kampioen vlieggewicht en bantamgewicht Henry Cejudo zegt dat hij stopt MMA-vechten, als hij niet meer geld krijgt van de UFC.

Cejudo is een van de weinige dubbele kampioenen in de geschiedenis van de UFC en dat weet hij ook. Cejudo kent zijn waarde. In gesprek met Guilherme Cruz van MMAFighting.com, zegt Cejudo dat hij een loonsverhoging van de UFC wil. Als de organisatie dit niet begrijpt, stopt hij met MMA-vechten.

Geld is alles voor mij

"Ik zit 100 procent in dit spel voor geld. Ik doe dit om geld te verdienen. Ik zit hier niet in voor nog een kampioenschap, ik zit hier niet in voor nog een titel. Mijn motivatie, ik heb alles bereikt wat ik wilde bereiken. Er ontbreekt maar één ding. Dat is een hele hoop nullen op mijn bankrekening. Dat is het, 'zei Cejudo.

Cejudo is momenteel geblesseerd, maar zal waarschijnlijk begin 2020 terugkeren. Hij zegt dat hij van plan is in de nabije toekomst een gesprek te hebben met UFC-president Dana White over zijn loon." Meer geld anders aarzel ik niet om weg te lopen. Ik kan de sport verlaten als het moet. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws